Kesäkauden pannut

 Nyt on jotenkin ihmeen hitaasti mikään loppunut ja puuterisista tuotteistakaan ei oikein ole pannuja ilmaantuntu näkyviin. Jotain kuitenkin.

Essencen viime vuoden joulukalenterista tulleista puuterista ja highlighterista on kummastakin tullut pannu näkyviin. Pieni ja hienojakoinen puuteri onkin nyt nopea käyttää sitten loppuun.

Highlighterissa taas on vasta aivan microtason pannu tuolla ylhäällä saranasta oikealle. Ihan hyvä arkihighlighter, nyt kuitenkin siirryin jo hetkeksi toiseen highlighteriin.

Luomivärinappeja sain kulutettu niin, että sain kahdesta pannun näkyviin. Molemmat Catricen paleteista. Pienemmän 5 in a box- paletin harmaanlila kakkossävy on hyvä yhden sävyn meikkiin arkena.

The electric rose -paletin sävyt ovat kuvassa väärät, oikeasti paljon kylmempi ja punaisempi paletti. Beigestä mattasävystä kuitenkin micropannu. Tämä on yllättävänkin pigmenttinen paletti ja sävyillä saa kivoja kokonaisuuksia mutta tässä ei ollut niin hyviä yhden sävyn meikkiin sopivia nappeja. Tietysti fiksumpaa olisi kaivella yhden sävyn meikkeihin niitä irtonappeja tuolta lipastosta 😉

Sellaiset pannut tällä kertaa. Sitten vaan odottelemaan milloin uusia ilmestyy näkyviin.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie