Loppuneet 9/2023

 Lomalla on ollut helpompaa saada purkkeja loppuun vaikka esimerkiksi kropan rasvaus on kyllä ollut aika minimissä hikoilun vuoksi. Nämä ovat loman alkupuolella loppuneet ja loppulomasta tulee varmaan sitten oma satsinsa.

L´Occitane Cherry Blossom -suihkugeeli oli osa omaa joululahjaani itselleni. Hyvä saada joululahjat hiljalleen käytettyä vaikka näin mukavaa suihkugeeliä toki voisi käyttää enemmänkin.

Dermosil Puolukka-suihkugeelin tuoksu oli omaan nenääni ällöttävän esanssinen, joten käytin käsisaippuana nopeammin pois. 

Catrice Shake Fix Glow -fixing spray sisältää pienenpientä kultahitusta mutta ei mielestäni ollut mitenkään diskopallon hohtava spray. Ehkä jatkossa kuitenkin ennemmin hituseton viimeistelysuihke.

Lemon Juice & Glycerine sitruuna-minttu-vartalovoide oli ohut ja nopeasti imeytyvä voide. Tuoksu oli miellyttävä mutta olisi voinut olla vielä vahvempikin. Pitää kokeilla tästä suihkugeeliversiokin. Plussaa vielä siitä, että nämä valmistetaan tuossa melkein naapurissa, alle 10 km päässä kotoa.

L´Occitane Citrus Verbena Body Milk on ihanan tuoksuista mutta liian ohutta kuivalle iholleni näin kuumemmillakin keleillä. 


L´Occitane shea hand cream 30ml ja 10ml olivat viimeiset sheakäsivoiteet varastoissani. Nyt on käytössä mantelivoide L´Occitanelta ja on tuolla kaapissa muitakin mutta katsotaan pitääkö talveksi sitten ostaa taas iso tuubi. 

Verbena ice hand cream on hassun tuntuista, koska se viilentää mutta kaikkein lämpimimmillä keleillä tämä on kiva tuote kun käsiä on kuitenkin pakko rasvata tiskaamisen yms. jälkeen mutta normaalit voiteet hikoavat käsistä heti. Ohut ja vähän puuterimaisen tuntuinen geeli. 

The Body Shop Wild Pine käsivoide oli turhankin vahvan tuoksuista. Aika paksua voidetta, paksumpaa siis kuin TBS minituubeissa yleensä ja tämä kausituote on pakattu metallituubiin. En ostaisi uudelleen tätä tuoksua, koostumusta voisin kyllä harkita. 

TBS kamomilla puhdistusvoi 20ml pakkauksessa kesti vuoden verran työreissuja muutamalla lomareissulla ryyditettynä. Näppärä putsari, joka poistaa vedenkestävän ripsarinkin eikä tarvitse pelätä laukkuun vuotamista.


Catrice plump it up lip booster oli pullistava mutta ei liikaa kihelmöivä huulikiilto. Ihan kiva ja kului nopeasti mutta en koe tarvetta ostaa tätä tai muita sävyjä uudestaan. 

Lumene huulikiilto oli vähän hankala sävyltään kun oli kohtuu paljon pigmenttiä mutta ei sitten niin paljoa, että olisi kuitenkaan ollut tasaisen peittävä. Käytin aika usein huulipunan päällä.

TBS mango lip butter kesti ikuisuuden. En tykkää kuljetella näitä kaiveltavia purkkeja mukana, eli käytin kotona iltaisin ja tuntui ettei lopu ikinä. Luonnolliset vahat ja öljyt vähän kiteytyvät ja ihan lopussa tuntui olevan jäljellä vain pieniä paakkuja. Niiden pitäisi sulaa käsien lämmössä mutta ihan jämät eivät enää tuntuneet sulavan. Mansikkaversio joka tuli samassa joulukalenterissa on vielä käyttämättä.

Mavala Star Palace oli hopeista glitteriä kirkkaassa pohjassa. Kuivui todella nopeasti mutta pullon loppua varten piti hankkia kynsilakan ohentajaa, että sai käytettyä sen verran tyhjäksi, että voi heittää sekajätteeseen. 

L´occitane Immortelle Precious Emulsion on rasvoittuvammalle iholle tarkoitettu ikääntymisen ensimerkkeihin soveltuva nestemäinen emulsio. Itselleni toimi kuumalla kelillä mutta normaalioloissa tarvitsisin paksumman voiteen. En myöskään aio maksaa yli 60 euroa vaikka 75 ml onkin kohtuu hyvän kokoinen pullo. L´Occitanen tuotteissa onkin vähän se hinta aina jumittamassa ostopäätöksiäni vaikka tuotteista tykkään.

Oliko tuttuja loppuneita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie