Kaikki meikinkiinnityssuihkeeni 2023

 Tämä onkin pienin kategoriani kun näistäkin yksi on itseasiassa primer-spray, jota en kyllä oikein osaa primerina käyttää.

Kiinnityssuihkeen käyttö arkena on ehkä enemmän tottumiskysymys kuin tarve. Juhlaan kyllä käytän Urban Decayn all nighteria kun haluan meikin oikeasti pysyvän kasvoilla. Niimpä ajattelin kokeilla primer-suihkeenkin suihkutella vähän milloin sattuu pois. 

Isompi Catricen Clean ID -pullo on puolillaan ja sitä olen käyttänyt lähinnä täyttämään reissupussukassa olevaa pienempää pulloa kun tästä saa korkin auki. Näistä saisi nyt kaikista mutta ei ole aina itsestään selvyys. Alkoholi on toisena INCIssä mutta se onneksi korjattiin näihin uudempiin Catricen Clean ID -fixereihin.

Arjessa tosiaan edullisemmat essencen ja Catricen suihkeet on niitä mitä käytän. Lumenen valkoisessa pullossa oleva Blur oli liian alkoholista ja sitä vaaleanpunaisessa pullossa olevaa Dewy Glowta en ole testannut. Lähicittarista saisi myös montaa muuta merkkiä. Kohtapa pääseekin kyllä oikeasti katsastamaan valikoimaa kun nämä eivät hirveän pitkälle riitä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie