Kosmetiikkajoulukalenterini 2022

Joulukalentereikseni valikoitui tänä talvena Lumene sekä LÓccitanen kalentereista sekä classic että premium kun molemmat sain tarjouksesta hyvään hintaan.


Premium saapui vasta itsenäisyyspäivän aikoihin ja menin jo heti alkuun sekaisin mitä tuli kummastakin kalenterista eli käydään vain kaikki kalenterit yhdessä läpi.


L´Occitanen kalentereista tuli reilusti suihkugeelejä, shampoita ja hoitoaineita sekä vartalovoiteita. Palashampoota on kiva päästä kokeilemaan. Ei olisi tullut itse ostettua mutta mielelläni kokeilen. 


Myös käsivoiteita tuli useita L´Occitanen kalentereista mitä odotinkin. Nuo pienet 10ml tuubit mahtuvat kivasti taskuunkin tarvittaessa.


Kasvojen putsausöljy ilahdutti, en ole vielä keksinyt pulloa, jolla saisin isoista öljypulloista reissuun sotkematta öljyä mukaan. Lumenen kalenterista tuli misellivettä, kuorintaa ja naamioita.


Seerumeita tuli kaikista kalentereista. Lumenen seerumit ovat 8ml pulloissa eli aika täydellisen kokoisia työreissuihin.


Kasvovoiteita tuli reilusti. Tykkään enemmän geelimäisistä voiteista kasvoilla, mutta kyllä näitäkin tulee sitten käytettyä satunnaisesti.


L´Occitanen palasaippuat on ihania, joten nämä ovat kaikki tervetulleita.


Lumenelta tuli kaksi eri kokoista silmänympärysvoidetta. L´Occitanen tuoksuista tykkään, mutta pillow mist on mielestäni vähän turhake. Myöskään vartalokuorinta ei hirveästi houkuttele, lähinnä mahdollisen sotkun vuoksi. Jalkavoide ja yleisvoide menevät kyllä käyttöön. Koska oli kaksi         
 L´Occitanen kalenteria, niin puukampoja on myös kaksi.


Meikkejä tuli Lumenen kalenterista ihan kivasti. On ripsaria ja huulikiiltoa, primeria ja kulmageeliä, poskipunaa ja hohdetta. L´Occitanenlta myös pieni huulirasva, joka menee reissupussiin.

Olin kyllä tosi tyytyväinen kaikkiin kalentereihin ja tähän kokonaisuuteen. Tosi paljonhan näitä pieniä pulloja nyt on mutta kovasti on tarkoituksena myös käyttää ne pois nyt tämän vuoden aikana.

Mitä mietteitä kalenterikokonaisuudesta?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie