Kaapit tyhjiksi 14/22

 

Vuoden projekti ei ollut kovin onnistunut ja tälle vuodelle onkin tiedossa tarkemmin mitattavat tavoitteet. Katsotaan kuitenkin ennen niitä, mitä sain vielä loppumaan joulukuun aikana.


ZX Moomin selvityssuihke on varmaan kaikkein eniten vakkarituote parin vuosikymmenen käytöllä. Testaan taas hetken olla ilman ja selvitä muilla suihkeilla mutta kohta haen varmasti lisää.

Dermosil Kaura vartalomaito oli kyllä paksuudeltaan jotain ihan muuta kuin maitoa mutta perusvoidemainen voide kosteutti hyvin ja imeytyikin ihoon eikä lakanoihin.

Batiste tropical minipurkki oli reissupussissa. Pitää ostaa varmaan uusi vaikka syksyn aikana opettelinkin pesemään hiukset hotellissa. 

Catrice ultra last fixing spray oli aika perus spray. Tykkään enemmän niistä toisenmallisista Catricen ja essencen pulloista mutta tulee tätäkin mallia aina välillä ostettua vaikka välillä nämä ruikkiikin ihan miten sattuu.

Urban Decay all nighter honey tuoksui ihanalta ja 30ml pullo tuplakorkilla oli reissupussissa hyvä. Tavallista versiota on yksi iso pullo jemmassa kevään ja kesän juhlia varten kun kaipaan kunnon pitoa meikkiin. Arkena noita halvempia suihkeita sitten.

Rituals... Ritual of Mehr ja Ritual of Jing suihkugeelit, shampoot ja hoitoaineet. Pullot on vähän kovia ja tuotteita hankala saada ulos. Keltaisessa Ritual of Mehrissa on tuoksuna makea appelsiini ja seetri, vihreässä Ritual of Jingissa lotus ja jujube. Mehr on näistä mieluisampi mutta mielellään molempia käyttää. Päänahka tosin alkoi kutista kun tuli pidempään käytettyä näitä ei kuivalle päänahalle suunniteltuja tuotteita. Näiden kyllä sanotaan sopivan kaikille hiuslaaduille ja olevan helliä mutta eivät ole niin helliä ettei päänahka kuivaisi kahdesti viikossa pestessä.


Lumene Valo kirkastava ja silottava kosteusvoide ei ollut ihoni lemppari mutta satunnaisessa käytössä reissussa toimi ihan ok. 
 
Clinique moisture surge eye oli ärsyttävästi pakattu. Sy-geelissä on helmiä, jotka tukkivat suuaukon ja sitten geeliä joko ei tullut tai tuli räjähtäen. Geeli ei riittäisi pitkäaikaisessa käytössä vuotavien silmien ärsyttämällä sy-iholle mutta kuten moni muukin asia, toimi reissupussissa. 

L´Occitane Hand Creamia on jo uusi tuubi käytössä yöpöydällä ja joulukalenterista tuli pieni tuubi reissuun. Lemppari käsivoiteeni yöksi.

Masque me up foot mask socks oli ihan kiva joulupäivän aamun jalkalilluttelu. Näiden jälkeen vaan tekisi vielä mieli huuhtoa jalat mutta pistin vaan sukat jalkaan. Luulen, että jokailtainen jalkojen rasvaus on sen verran tehokas, että sukilla ei paljoa lisää saa mutta kuten sanottu, kivaa.

Sense essentials tiger facial sheet mask oli samaan aikaan kivaa kuin jalkanaamio. Alle sujautin vielä essencen hydrogel eye patches -laput. Hydrogeelilapuista tuntuikin olevan jotain iloa ja vaikutusta, tiikeristä en oikein tiedä oliko mitään.

Olisi pitänyt karsia enemmänkin mutta nyt tuli vastaan vain Revolutionin vanha joulukalenteripaletti, jonka pannuttamisestakaan en saanut enää mitään iloa ja essencen holo rainbow, joka oli kuivunut epämääräiseksi mössöksi. Kynsilakkojen kierrätys on ärsyttävää, kun nämä vajaat pitää toimittaa vaarallisen jätteen keräykseen. Sen takia yritän käyttää vaikka vähän väkisin varpaankynsissä vanhat lakat pois mutta tämä oli jo kyllä ohi senkin pisteen.

Loppuneita käydään tänäkin vuonna läpi silloin kun siltä tuntuu eli noin 15 tuotteen erissä. Viime vuodelle tuli noin 14 korillista loppuneita, ensi vuonna pyritään 15 korilliseen.

Oliko tuttuja tuotteita?





Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie