Töhnämunia

 Pääsiäinen on jo täällä! Ainakin kaupoissa siis. Töhnämunien (ällöttävä sana by the way) määrä on kasvanut niin isoissa lusikoitavissa munissa kuin pienemmissäkin. Maistelin muutamia.

Dumle eggs suklaa maistui suuhuni oudolta. Täyte oli ihan hyvää mutta vähän tylsää. Toffeista tietenkin.

 
Kokonaisuus ihan jees mutta ei tarvetta ostaa uudelleen. 
 

Pieniä täytemunia oli montaa sorttia. Se alkuperäinen töhnämuna on vissiin se Maraboun hasselpähkinä mutta en ole sitä enkä Maraboun Oreomunaakaan maistanut. Pienet Oreotäytemunat olivat ihan ok. Suklaamuna oreotahnatäyttellä saa 7/10 pistettä.

Smarties minieggs täyte toi mieleen Kinderin. Seassa tosin minismartieseja kuten yksi epämuotoinen virhetuote paljastaa. 9/10 pistettä.

Kitkat mini eggs cookie dough täyte ratisi suussa. Kitkatin makua joo, mutta cookie dough oli turhaa. Mielestäni Kitkat ei koskaan alkuperäisenäkään ole ollut raikkaimmasta päästä ja tämä saa pisteitä 4/10.

After Eight minieggs on kaiken kaikkiaan väärin. After Eight on joulukarkki! Ei vaineskaan, kyllä nämä söi mutta makuelämys aika mitään sanomaton kun kyseessä on tumma suklaa minttutäytteellä.  Eli siis samaa kuin normia After Eight. Näin keväällä se joulun appelsiinitäyte olisi voinut toimia paremmin. 7/10

Oletko jo bongaillut pääsiäisuutuuksia kaupoista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie