Loppuneet 6/2021

 Taas löytyi korista sen verran loppuneita, että kirjoittelen ne pois. 

Lumene PUHDAS Syväpuhdistava kasvokuorinta lirua, valui naamalla leukaa kohti ja en tiedä oliko kovin suurta vaikutusta. En osta uudelleen.

Taika kosteuttava päivävoide ja kosteuttava yövoide olivat hintaansa nähden todella hyviä suomalaisia luonnonkosmetiikan voiteita. Tosin tylsistyin jo loppua kohden kun nämä olivat melko lailla yksinään käytössä. 

Yves Rocher Mango korianteri palasaippua on pitkään kestävä, miedon tuoksuinen ja hyvin vaahtoava palasaippua. Voisin ostaa uudelleen, jos tilaisin YR:lta muuta.

Dermosil Mandarin ja Red Orange suihkugeelinäytteet olivat ok.

Cien laventeli ja mantelimaitokäsivoiteet ovat edullisia, helposti saatavilla ja toimivat ok. Eivät mitään Body Shopin käsivoiteita tai Yves Rocherin tuoksujenkaan tasolla mutta varmaan jossain vaiheessa tulee ostettua lisää. 

Dermosil Salvia käsivoide oli myös ihan jees. Kausivalikoimaa ja tätä ei enää kai enää saa.

Lumene Arktis käsivoide on hiukan ohut yöksi ja hiukan paksu päiväksi. Ei tule ostettua yksinään mutta tätä tulee aina satunnaisesti jossain setissä tai joulukalenterissa.

L´Occitane Intensive hand balm ei mielestäni kovin eronnut siitä toisesta sheavoidekäsivoiteesta. Pitäisi varmaan käyttää rinnakkain, että eron huomaisi mutta varmaan sitten sitä toista seuraavaksi ostan. Tuubiin tuli kivasti reikiä kun sitä käänteli. Kosteutti hyvinja yövoiteena käytin.


Essence mini matt fixing powder oli samaa hyvää arkilaatua kuin essencen puuteri normikoossakin. Pienestä pannusta vaan menee suhteessa enemmän hukkaan, kun pannun tultua näkyviin, oli reunoja hankala käyttää.

Yves Rocher Grand Rouge Elixir yllätti. En yleensä tykkää nestemäisistä huulipunista mutta tästä tykkäsin. Ei ole mattainen ja tarttuu lasin reunaan mutta tätä sai paikkailtua nätisti jos sille oli tarvetta. 
 
Youngblood huulikiilto sävyssä Marrakech oli myös kiva kiilto kunhan sitä sai hetken käytettyä ja tuotetta alkoi tulla reilummin applikaattorin mukana. Tilasin Oriolan nettikaupan alesta, ei ole enää sieltäkään saatavilla ja normaalihinta on muistakseni jotain parinkympin luokkaa, mikä on ihan liikaa huulikiillosta.
 
Kun näitä essencen huulikiiltoja nimittäin saa muutamalla eurolla. Taas yksi Plumping nudes -huulikiilto loppui. 
 
L.O.V. the shadowliner oli niin heikkopigmenttinen, että ei ole käyttöä ja Avonin rajauskynä on järkyttävän vanha eikä senkään pigmentti enää oikein toiminut, joten poistoon.
 
Aah, enää pari päivää töitä ja kesäloma! Saiskohan lomalla aurinkorasvoja loppumaan?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie