Loppuneet 5/2021

 Kosmetiikkavarastojen pienenemisessä on se ongelma, että roskia tulee enemmän kuin jaksaisi roskapostauksia kirjoittaa. Niinpä ajattelin nyt kesällä kirjoitella niitä pienemmissä erissä silloin kuin siltä tuntuu. Nytkin ollaan jo kohta puolen välin kesäkuuta ja kesäloma ja reissut sotkevat aikatauluja, niin näitä saattaa tulla milloin sattuu.

Dermosil rauhoittava puolukkaseerumi välillä vaahtosi kasvoilla hiukan, mistä en pitänyt. Muuten aika neutraali seerumi, joka kyllä tuntui rauhoittavan ihon punoitusta. Imeytyi nopeasti, tuoksu oli omaan nenään miellyttävä. Vielä mietin tilaanko lisää jos teen Dermosilille tilauksen.

Cien nature Body Butter ei imeytynyt vartalolla oikein ollenkaan mutta toimi jalkarasvana. Toki sukat piti laittaa jalkaan, etteivät lakanat olleet heti valkoisena. En osta lisää ellei kaikki muut jalkarasvat ole maailmasta loppu. 

Pisara Vegan Karpalo & Teepuu ja Kehäkukka vartalovoide oli ihan jees. Voin ostaa tokmannilta uudestaankin. Ohut, nopeasti imeytyvä, ei mikään tehokosteuttaja. 

Pierrot anti-plaque suuvesioli reissukäytössä. Normaalisti en suuvesiä pahemmin harrasta. Tämä Pierrot ei ole niin järkyttävän vahvan makuinen mutta en ole nähnyt isoissa pulloissa Suomessa.

Dermosil Sensitive on luottodödöni, jolle olen yrittänyt etsiä päivittäiskauppakaveria. Nyt iho on kestänyt Doven originalin, joten ei ole tarvinnut vielä jemmata Dermosilia kaappiin. Yksi tosin on käytössä.

 
L´Oreal Elvital Dream Length on ollut aikaisemminkin kasvatusvaiheessa käytössä ja vaikka haluaisin suomalaiset tuotteet niin tämä vie hinnassa ja tehossa kyllä suomalaisilta markettituotteilta niin maton alta. Selvittää takut ja kosteuttaa melkein yhtä tehokkaasti kuin hiusnaamio.

Pisara Tyrni vartalokuorinta on voidemainen kuorinta, jossa rakeina on jauhettua kookoksen kuorta. Tykkään enemmän suola/sokerikuorinnoista, joten ei jatkoon. 

Dove Glowing Body Lotion on ties monesko purkki tätä samaa. Helposti saatavilla ja kiva voide jokapäiväiseen käyttöön. Imeytyy nopeasti, kosteuttaa ja koostumus ja tuoksu miellyttävät.

Cutrin Bio+ Scalp Therapy Rauhoittava ja kosteuttava shampoo oli talvishampoona kuivalle päänahalle hyvä ja varmaan syksyllä ostankin tätä lisää samoin kuin sarjan hoitoainetta. Tuoksu tässä on aika miehinen mutta ei häiritsevä. 

Wella SP Clear Scalp intensiivihoito hilsettä vastaan on siis kuoriva shampoo. Suosituksena käyttää kolmesti viikossa mutta, koska päänahkani on kuiva, ei varsinaisesti hilseilevä, käytin kerran viikkoon. Nyt tämän tilalla on Dermosilin suolashampoo ja tykkään siitä ehkä enemmän vaikka sen annostelu päänahkaan onkin vähän hankalampaa. Parin minuutin vaikutusaika on siinä ja siinä rajalla jaksanko odotella. Plus pirustako sen kellon tietää kun en suihkussa kelloa pidä, aina arpomista oliskohan se jo mennyt.

Catrice Take all off oli huono kaksifaasinen misellivesi. Ei puhdistanut meikkejä ja kirveli silmiä, joten käytin aamuputsarina. 

The Body Shop Vitamin C kasvosuihke taisi tulla joulukalenterista. En hirveästi välitä kasvosuihkeista, mutta kummasti noita on taas kertynyt. Tämän käyttelin aamuisin suihkimalla miselliputsauksen jälkeen. En osaa kyllä sano vaikuttiko mitään.

hth aloe vera deodorant sai jo ensimmäisellä käyttökerralla kainalot punoittamaan ja ihon turpoamaan. Ei siis jatkoon. Kuten yllä mainitsin, tällä hetkellä Dermosil Sensitive ja Dove Original ovat ainoat dödöt mineraalikiven lisäksi, jotka eivät aiheuta reaktiota. Testailu valikoiman kasvattamiseksi jatkuu harvakseltaan. 

LV roll-on aurinkosuoja on jo vanha ja ei toiminut niin kuin ajattelin. Voide piti roll-onista huolimatta levittää vielä käsin ja en tykännyt koostumuksesta.

Yves Rocher Sensitive Camomille puhdistusöljy on aika samanlainen kuin muistelen Body Shopin puhdistusöljyn olevan. Body Shopista on helpompi hakea työmatkalla uusi kuin tilata netistä ja hakea paketti Ärrältä, joten jatkan Body Shopin öljyllä kunhan toinenkin YR-öljy on loppunut.


Nämä tällä kertaa. Oliko tuttuja tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie