Sunnuntain saunarutiini

 Nyt korona-aikaan ei ole noita viikonloppumenoja ollut ja aikataulut ovat olleet lähinnä oman nukkumisen varassa. Olenkin ottanut tavakseni lämmittää sunnuntaisin saunan jo hyvissä ajoin alkuillasta, laittaa musiikkia tai kirjan kylppärin kaiuttimeen ja oikein huolella kuoria ja kosteuttaa päästä varpaisiin. 

Nyt käytössäni on ollut essencen what the fake! -ripsiväri ja koska meikkailen viikonloppuisinkin, niin sen poistamiseen kokonaan tarvitsen sekä Lumenen vedenkestävän silmämeikinpoistoaineen, että Yves Rocherin kamomillapuhdistusöljyn. Kaikki muut ripsarit olen saanut irti pelkällä öljyllä ja what the fake! ei ole edes vedenpitävä. Puhdistan ihon vielä The Body Shopin Vitamin E-puhdistusaineella.

Kerran viikossa eli sunnuntaina pesen hiukset kuorivalla shampoolla. Nyt on käytössä Wellan Sp ja odottamassa on Dermosilin suolashampoo. En jaksa hiusnaamioiden vaikutusaikoija muutoin kuin saunassa, joten käytän joko saunaan tarkoitettuja naamioita tai suojaan hiukset turbaanin sisään. Nyt käytössä Dermosilin argan oil repairing mask. En kyllä muutoinkaan kovia löylyjä ota, pieni koppisaunani tuntuu aina alkuun viileältä mutta kun heität kerran löylyä, iskee lämpö iholle. Suihkugeelinä nyt käytössä joulukalenterista tullut Body Shopin Pink Grapefruit.

Kuorin sekä kasvot että vartalon. Pidän enemmän entsymaattisista kuorinnoista kasvoilla ja suola/sokerikuorinnoiosta vartalolla mutta haluan nyt käyttää Herbinan kasvokuorinnan ja Yves Rocherin marjakuorinnan pois. Kuivan ihon kanssa tasapainoilu kuivan kuolleen ihon kuorinnan ja kosteutuksen kanssa on tarkkaa hommaa. Yves Rocherin magical shea -vartalovoide on helmikuun pakkasissa ollut oiva kaveri. Valitettavasti loppuu vielä helmikuun aikana. 

 Kasvoille ei sitten riitäkkään kosteutukseen yksi purkki. Kasvovetenä Dermosilin kasvovesi, jonka vaihdan kyllä heti johonkin muuhun kunhan loppuu. Ohut ja vetinen kasvovesi ei tunnu tekevän mitään. Päälle suihkuttelen Lumenen Lähde kasvosuihketta ennen Arktis-seerumia. 

 Jos kaapista löytyy, laitan kasvoille rauhoittavan naamion saunan jälkeen mutta nyt sellaista ei löydy ja en halua ostaakaan kun muita naamioita on niin paljon. Nyt siis laitan seerumin, Lumenen Ajaton -yövoiteen, Dermosilin Yönaamion silmänympärysiholle ja ohuen kerroksen Lumenen Lähde geelinaamiota siihen päälle. Ajaton-sarja on hiukan vanhemmalle iholle mutta melkein kolmikymppinen kuiva iho tykkää siitä silti.

 Päänahkaan vielä System4 moisture scalp lotion, hiuksiin Wella SP LuxeOil ja huulille Korpiahon hunajan Hehku huulivoide. Samaan syssyyn lakkaan varpaankynnet punaisella ja sormenkynnet hoitavalla kirkkaalla lakalla. Nukkumaan mennessä rasvaan vielä jalat ja kädet ja sitten olen valmis uuteen työviikkoon.

Onko sulla sunnuntairutiineja?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie