Helmikuun loppuneet

 Nyt on tiedossa pitkä postaus. Lyhyeksi kuukaudeksi loppuneita on nimittäin paljon!

Yves Rocherin Argan & Rose on lempparituoksujani ja toimii hyvin vartalovoiteessa. Jos tätä saisi vielä kivijalasta, käyttäisin jatkuvasti mutta en jaksa tilata ja raahata paketteja Louhelasta (en tiedä miksi ne aina menee sinne).

The Body Shop British Rose -vartalojogurtti ei ollut lempparituoksussani mutta toimi muuten hyvin. Muita tuoksuja ostan kyllä.

Dermosil piristävä vartalosuihke oli lähinnä ärsyttävä loppuunkäytettävä. En vaan nähnyt tämän hyötyä mutta halusin saada painesäiliön tyhjäksi. 

YR Magical Shea vartalovoide oli todella hyvä ja kosteuttava voide talveen. Ostaisin lisää mutta verkkokauppa. 


YR Midnight berries suihkugeeli oli viime joulun kausituoksuja. Ohut suihkugeeli, josta noin puolet käytin suihkussa ja puolet käsisaippuana.

TBS pink grapefruit suihkugeeli on ihanaa. Ostan jossain vaiheessa lisää. 

YR midnight berries käsisaippua oli myös ihan jees.

Bliw valkovuokon ostin melkein vuosi sitten kun muutin tänne ja nyt viimein uurastelin sen pois. Peruskäsisaippua. 


Dermosil saunahiusnaamio oli hiuksia pehmentävä ja takkuja selvittävä naamio. Vähän valui saunassa mutta muutoin hyvä. Voisin ostaa lisää.

XZ kauraöljyshampoo ei kovin kosteuttavalta tuntunut mutta ei pahemmin takuttanutkaan. Voisin ostaa jos ei muuta olisi tarjolla. 

Cutrin Bio+ hydra balance conditioner on päänahalleni ja hiuksilleni tähän mennessä paras löydetty hoitoaine. Pitää varmaan taas käydä lisää mutta toivoisin, että pääsisin nyt kevään noilla kaapissa olevilla tuotteilla. 

YR rich body scrub oli mielestäni tylsä. Edelleenkin tykkään enemmän suola/sokerikuorinnoista ja en ostaisi tätä lisää. Tuli kaupan päälle alunperinkin. Ei hirveän kuoriva, rakeet aika isoja ja harvassa.


Helmikuun pakkaset kuivatti kädet. YR midnight berries käsivoidetta menikin kaksi tuubia. Kivan tuoksuinen kevyt käsivoide. Imeytyi nopeasti ja toimi hyvin työkoneen vierusvoiteena.

Dermosil Sensitive Deo roll-on on vakiokamaa näissä postauksissa. Uusi käytössä. Ainoa mitä voin käyttää ilman kutisevia kainaloita.


Myös kasvot ovat olleet kuivat ja kiristelevät. Lumene Lähde päivävoiteessa huomaa aurinkosuojan, on valkoista ja melko paksua mutta imeytyy kyllä hetken päästä. Koen kuitenkin tämän tylsäksi.

Lumene Lempeä rauhoittava yövoide oli omalle kuivalle ja herkästi punoittavalle iholleni nappiosuma. Selvästi rauhoitti ihoa ja kosteutti. 

Dermosil kasvoöljy oli ihan hyvä, mutta ei herättänyt erityisemmin tunteita. Tämän lisäksi hajotin L.O.V:n kasvoöljypullon. 

Lumene Arktis öljyseerumi on ollut jo parina talvena luottokaverini ja lunasti paikkansa tänäkin talvena. Kosteuttaa ja rauhoittaa ja jotenkin tykkään tuoksuttomuudesta silloin kun iho on herkimmillään.

Clarins Lip Comfort Oil sävy 02 raspberry ei ole se minkä otin vuoden alussa Start the Year Fresh-projektiini vaan sen kaveri, jonka hoksasin menevän pian vanhaksi jos en käytä pois. Vaaleassa sävyssä väri alkoi painua pohjalle ja lopulta öljy oli ihan sameaa kun käytin tätä muiden tuotteiden päällä. Ihanan paksua öljyä ja todennäköisesti tulen ostamaan jossain vaiheessa lisää.

Catrice Powerfull 5 liquid lip balm sen sijaan oli mukana Styf-projektin ekalla kierroksella ja loppui. Mukavan oloinen huulikiilto/-voide. Hiukan kihelmöi huulilla mutta ei mielestäni pullistanut niitä. Sävy oli hyvä. Voisin käyttää enemmänkin.

L´Oreal color riche shine 112 only in paris oli myös Styf-tuote. Tätä olen käyttänyt yhden kappaleen aikaisemminkin mutta nyt tuntui liian ohuelta ja en tämän kerran perusteella ostaisi enää lisää. Kaipaan ainakin talvella kermaisempia huulipunia.

Essence what the fake! ripsiväri oli alkuun todella hyvä. Teki todella tuuheat ja näyttävät ripset ja ei meinannut millään irrota ripsistä mutta noin puolentoista kuukauden käytön jälkeen alkoi karista enkä saanut enää yhtä näyttäviä ripsiä. Kokoa on kuitenkin 16 ml että olisin odottanut hiukan pidempään kestävän. Pieni puikula harjaspäinenharja oli helppo ja näppärä.

Catrice Glam & Doll Curl & volume ripsivärillä en koskaan saanut mieleisiäni ripsiä joten pois. Iso, aavistuksen kaareva harjasharja olisi voinut toimia mutta massa ei ollut minulle oikea.

Essence 24ever Bold Volume sotki aina luomet isolla silikonisella harjalla ja en saanut aikaan haluamaani volyymia.

Lue lisää: Start the Year Fresh

 
Näytteitä loppui 11 pussukkaa.
 
Dermosil: Rauhoittava puolukkakasvovoide oli ihan hyvä.  
Hand & nail serum on kyllä ihan voide. Vähän jättää kalvoa iholle.
Kollageeniseerumista ei oikein edes muistikuvaa. 
Anti-redness primer oli niin vihreää, että näytin sairaalta sen jälkeen. Oli erottunut pussissa ja ei toiminut enää kun ei sitä saanut sekoitettua mitenkään.

Lumene: Lähde päivävoide on minituubina postauksen alkuosassa.
Lumo pikakaunistaja ja päivävoide rullaantuivat pahasti. Joko ominaisuus tai sitten annostelin liikaa.
Lähde geelivoide ei herättänyt ihmeemmin tuntemuksia. Kesällä voisin tykätä. 
Lähde kosteuttavaa hoitovettä ostinkin jo pullon näytteiden perusteella.
Valo hyaluronitiivistettä olen useamman pullon käyttänyt aikaisemmin. Tykkään.
 
Clarins Double Serumista ei oikein saanut kunnon kuvaa kun pakkaus oli niin hankala. Kaksi eri faasia eivät tulleet pussista tasaisesti ulos. 

Olipahan tuota taas loppuneita! Oliko tuttuja tuotteita?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie