Helmikuun ostokset

 Muutama päivä vielä helmikuuta jäljellä mutta en ajatellut ostaa enää kosmetiikkaa tällä viikolla. Joten käydään helmikuun ostokset läpi.

Nämä olivat kyllä ostoksia kauppalistan ulkopuolelta. Catrice Love Skin & Respect Earth Hydro Primer ja kolme seerumia Skin lovers Limited Editionista. Pinkki Relax-Stress-defender seerumi sisältää 5% skvalaania ja keltainen Energy boost sisältää 7% inkivääriä ja siitä seuraavina ovat INCIssä hyaluronihappo ja gluconolactoni (PHA-happo). Ei siis päätähuimaavia pitoisuuksia mutta ei nyt aivan olemattomiakaan. Violetissa Youth boost serumissa lukee pullossa 3% vegan collagen ja sitä mainostetaan hyaluronihapolla ja bacuchiolilla, jotka molemmat löytyvät pitkän INCIn puolesta välistä. 

Lumene Lähde hoitovesi lähti testereiden perusteella mukaan. Lähinnähän tässäkin on marjamehuja ja glyserolia listan alkupäässä. Lidlistä Cien vartalovoi ja -voide testiin.

Tokmannilla oli Dove -30% niin ostin vielä kaksi vartalovoidetta ja lisäksi Tokmannin oman pisara-sarjan voiteen.

Lumene on ilmeisesti lopettanut Harmonia-sarjan ja sitä sai Tokmannilta edullisesti. Ostin seerumin ja kasvovoiteen. Hajotin L.O.V:n öljypullon ja ostin tilalle Mossan vitamin coctailin, joka on jo aikaisemmin todettu hyväksi.

Essencen Limited Edition My power is... oli kivoja pikkupaletteja. Kuvin värit hiukan vääristyvät mutta saatte idean.

Tuli

Ilma


Maa

Olen horoskoopiltani rapu mutta yleensä juuri ravuille tai vesimerkeille suunnatut jutut ovat ne vähiten kiinnostavat. Ei sillä että horoskoopeilla nyt mitään merkitystä olisi. 


Mitä ostoksia olet helmikuussa tehnyt?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie