Touko-kesäkuun loppuneet

En jaksanut kirjoitella toukokuun loppuneista niin nyt on tiedossa tosi iso satsi. En saanut kaikkia yhteiskuvaa tällä kertaa valojen ja työtilan puutteessa, mutta käydään nämä yksittäin läpi. Kuvissa on turhan paljon varjoja, mutta ehkäpä niistä saa jotain selvää.


Sain joitakin ikuisuusprojekteja loppuun ja pari huulipunaa lähti roskiin huonon laadun ja iän vuoksi.
L´Oreal Lovely Lilacs -luomivärikynä oli ihana mutta vanha. Violetti kynä oli hyvin vahamainen ja pysyi hyvin luomilla.
Essence Highlight it ...pearly -korostuskynä oli ihan toimiva etenkin kulmilla. Loppui vihdoin viimein, toinen ja pari vielä eri värissä on varastossa.
Rival de Loop -huulipunat sävyissä glittery ja flamingo olivat koostumukseltaa kuivia ja pigmentiltään vähäisiä ja lähtivät roskiin.
Lumene Wild Rose Lip Gloss kaksi kappaletta ilman nimiä sain tehokulutuksella loppuun, toinen ruskea ja toinen kimaltava vaaleanpunainen. Hyviä mutta vanhoja. Aika tahmaisia mutta itse tykkään siitä huulikiilloissa.


Essence -huulipuna sävyssä jonka nimi on kadonnut oli liukas mutta kuivui äkkiä huulilla ja tuntui kuivattavalta. Peruskiva mieto punainen työpäiviin.
Essence lash&brow -geelimaskaraa käytin nimestä huolimatta vain kulmilla. Kohtuu hyvin pitävä kirkas geeli, loppu vaan muuttui niin sameaksi, että aika mennä poistoon.
Essence Guerilla Gardening Lip cream -sävyssä Mission flower oli viikon tehokulutuksessa ja alkaa olla loppu. Semimatta huulikiilto/lakka kohtalaisella kestävyydellä.
Essence Forbidden Volume mascara Ensimmäinen loppui nyt ja toinen on odottelemassa. Hyvä, tuuheuttava perusripsari, tosin loppuvaiheessa alkoi vähän karista päivän mittaan silmien alle.
Essence colour & go kynsilakka gold fever oli kiva kultainen hilelakka.


Dermosil Spa&Sauna Handcream Walnut käytin näytteen aikoinaan metsäviikonlopun aikana, ja silloin ei ollut tarpeeksi kosteuttava käsilleni.
L´Occitane Shea käsivoide on aina yhtä loistavaa. Pitäis sijoittaa isoon tuubiin.
L´Oreal Prodigy hiusvärin hoitoaine on ok, mutta tykkään siitä kullanvärisessä tuubissa olevasta enemmän.


Freshderm silmänympärysvoide oli peruskamaa, en tykkää purkista, joka itse asiassa hajosi kun kerran putosi. Silmänympärysvoiteista en oikein osaa sanoa kuin että kiristääkö vai ei ja tällä ei kiristänyt.
Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping cream on kovasti kehuttu ja hyvä voide olikin. Välillä tuntui jopa liialta laittaa seerumia alle.
Rich Argan Oil Elixir ei meinannut loppua millään. En oikein osannut käyttää tätä kun tuntui, että purkista hölähtää hetkellä millä hyvänsä liikaa. Kestotakulleni teki kyllä hyvää välillä läträtä tällä kunnolla.
W7 rasberry huulirasvamuna hajosi loppuvaiheessa. Omistan myös Eosin munia, mutta näistä halpiksista tulee huulille parempi tuntu. Tuoksua ei näissä halvoissa kyllä erota.



The Body Shop Mango Shower Gel on perusvarmaa TBS:a. Ei kuitenkaan tuoksuna paras, oli liian mieto. Vastaava kosteusvoide taas oli huippu.
Lumene waterproof Eye Makeup Remower teki saman kuin kaksifaasiset pullot aina eli vaikka kuinka ravistelin niin lopulta oli vaan toinen kerros, tällä kertaa öljy. Hyvin silläkin putsasi mutta kasvot piti viimeistellä jollakin öljyn poistavalla. Perushyvä tämäkin.


Freshderm Orange hand soap loppui ajat sitten mutta pullo oli vielä parin täytön verran käytössä. Alkuperäinen saippua oli järkyttävää esanssimössöä, en ymmärrä miten sarjan body butterit voi olla niin ihania. Pullo myös hölmö kun keskiosa jossa pumpun putki on on korkeammalla kuin muu pullo, eikä kaikkea saa pumpattua ulos.


Lipolan oli ensin talvella ihan säärien rasvauksessa mutta pakkasten jälkeen loput käytin jalkarasvana ja luistelin pitkin lattioita. Hyvä perusvoide.
Sebamed revitalizing foot & leg cream toimi toisin päin, ensin jalkarasvana mutta koske virkistävä eikä kosteuttava, loput meni säärille.


Aqualan Plus on niin perusta kuin perus voi olla.
Freshderm käsivoiteesta  on ihan yhtä vähän sanottavaa.


Candied Orange & Almond kuoriva suihkugeeli oli joulun limited editionia, Yves rocherin normaalikuorinta, joka ei kuori liikaa. Välillä jäi iholla paksuna valkoisena kerroksena.
Candied Orange & Almond ja Spicy Vanilla suihkugeelit käytin käsisaippuana kun ei joulutuoksu oikein napannut enää keväällä.
Nutritive Vegetal -kasvovesi on kuivalle iholle ja sen enempää en oikein osaa sanoa. Joko en ole törmännyt loistavaan kasvoveteen tai ainakaan tosi huonoon, koska suurin osa mielestäni melko samantuntuisia.
Candied Orange & Almond käsivoide ei onneksi tuoksunut oikeastaan yhtään. Toimi ihan hyvin käsipäivävoiteena.


Palmolive Feel Glamorous ja Feel the Massage olivat yhtä huonoja. Eivät pesseet kunnolla, eivät kuorineet kunnolla ja pakkaukset vaikeita, etenkin tuo minikoko.


L´Occitane verbena shower gel ja body lotion Olin varma, että korkit pettävät reissussa, mutta yllätyin positiivisesti. Tuoksu on raikas mutta jossain vaiheessa voiteessa alkoi tökkiä. Voidetta oli myös todella vaikea saada pullosta ulos. Isot pullot kumpaakin, samoin kuin sarjan hajuvettä on kyllä jo valmiina jemmassa.

Maraton-postaushan tästä tuli. Yritän tsempata ja saada seuraavan loppuneiden katsauksen ulos aikataulussaan heinäkuun lopussa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie