Synttärihulinoita

Kuten isäni totesi, nyt oon sitten hirveen vanha. Synttäripäivääkin juhlistettiin sen mukaisesti. Työpäivän jälkeen pääsin hakemaan Yves Rocherin paketin, jonka olin ajatellut esitellä teille tänään mutta hauskempaa jorista tästä illasta.

Illan pääteema (kuva Googlen kuvahaulla)


Ennen X-men Apocalypsea kävin hieman kaupoilla; ostoslistalla invisibobble nanoja, hiusväri ja Biozellin rakennesuihketta.


Nanot ja hiusvärin sain mutta miten voi olla, että Kuopion kokoisessa kaupungissa ei löydy suihketta mistään. Joutuu lähtemään Matkukseen ja siitä tulee taas kallis reissu :D

Leffasta tykkäsin hetkellisenä ajanvietteenä, mutta en oikein tykännyt tarinan sovittelusta verrattuna muihin X-men leffoihin, kun kaikki hahmot oli tungettu samaan leffaan ja alkuperäisissä aikuiset versiot eivät kuitenkaan tunne toisiaan. Professorilla on ollut kiire tyhjennellä kaikkien muisteja.

Synttärijuoma


Leffan jälkeen hyppäsin bussiin ja huomasin olevani parin kilsan päässä kotoa uusissa kengissä. Ilmeisesti kyseinen bussi ajaa päivällä pitemmän kautta jolloin sillä pääsee kotiin, nyt ilta-aikaan sillä näköjään pääsee vain Lidliin. Hiipparoinpa sitten kotiin uusilla sandaaleillani ja ihme kyllä ilman yhtään rakkoa. Riekerin sandaalit ovat muutenkin ihmekengät, jalkakivut häviävät melkein heti kun vaihtaa niihin. Tosin plantaarifaskiitti kyllä muistutteli itsestään parin tunnin leffassa istumisen jälkeen.

Illan pelastajat

Tämän viikon teemoina ovat yliopistotulosten odottelu ja kämpän siivous. Jopa niin suurella innolla, että ilmoittauduin vapaaehtoiseksi huomenna töihin jos väkeä tarvitaan. Jos ei tarvita niin saatte ehkä postauksen, jos tarvitaan niin pienellä chäänsillä saatte sen silti.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie