Nuorena jaksaa ja haudassa ehtii levätä

Blogitekstiä on syntynyt viime aikoina hyvin vähän, koska väsyttää. Väsyttää niin, että bussissa unohtaa painaa nappia ja päätyy väärälle pysäkille, puolet puheesta on änkytystä ja omaan päähän ei voi luottaa, eikä siten tekstejäkään julkaista ennen kuin ne on virkeämpänä (lue syyskuussa kun työt loppuu tai sitten ei lopu) tarkastanut.

Pääsykoerumban ja avoimen yliopiston tehtävien kanssa kiire hellitti, mutta kun tein kahteen viikkoon pelkkiä yövuoroja ja päivät nukuin kuunnellen naapurin työmaan räjäytyksiä ja nyt alkuviikosta siirryin päivävuoroihin, on pää ja kroppa aivan sekaisin. Pari yötä sitten haaveilin jo unissani sairastuvani tuberkuloosiin, että pääsisin eristyshuoneeseen pariksi viikoksi nukkumaan. Tätä ennen olin unissani koko yön juossut eristyksestä karanneen tubipotilaan perässä. Hoidan siis mm. tubipotilaita osastollamme.

Yövuorojen välissä nukkuu muutaman tunnin ja pari hereilläolotuntia tulee täysin koomattua telkkarin ja pyykinpesukoneen kanssa. Parhaita koomaukseen ovat ylen dokumentit, joista ehdin tutustua viktoriaanisen ja edvardiaanisen kodin vaaroihin, tubiin 1800-luvulla ja aivohalvauksien ja syöpien evolutiiviseen kehitykseen.

Kesäkuun LivBoxin myötä palasin tilaajaksi ja oli kyllä tarkoitus esitellä tuotteet, mutta se väsymys. Vietän tällä hetkellä viikon ainoaa vapaapäivää ja viikkoon on tungettu 7 työvuoroa, joten väsymys vie voiton ja saatte vain pikakertauksen.







Livboxista siis tuli ensimmäistä kertaa Essenceä ja tuotteena oli Forbidden Volume ripsiväri. Itselleni ripsari on vanha tuttu, vilahti jo täällä. Itse asiassa ripsari on ollut arkikäytössä nyt parisen kuukautta. Hintaansa nähden erittäin hyvä ripsari, on siis jotain kolmen euron luokkaa.

Muita paketin tuotteita olivat Batisten Blush kuivashampoo minikoossa, Vaselinen vihreä Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide, Acon sunkissed kasvovoide, minikoossa Dove "liian pitkä nimi" shampoo ja hoitoaine ja extrana Eat Natural patukka, jossa mantelia :(  Vaseline ja Dove tulee käytettyä ja kiva kun kerrankin tuli myös hoitoaine eikä aina vaan shampoota. Kuivashampoota en ole vielä opetellut käyttämään ja meikin alle soveltuva itseruskettava voi olla haasteellinen kun olen kolmeen viikkoon meikannut ihon kertaalleen. Katsellaan mitenkä sotkua saan aikaiseksi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie