Pitkän pitkä viikonloppu: Happy, pretty frustrated girls

Niin että mikä vois mennä pieleen sunnuntai-aamun meikkailussa?




Näköjään aika moni homma. Halusin väkisin kokeilla, että eikö sitä Eucerinin CC-tä saisi millään lantrattua tai häivyteltyä mediumista lightiin. Ensin kokeilin pelkkää Eucerinia ja otsa näytti ihan ok:lta, mutta leukapielet oli oranssit. Sitten kokeilin sekoittaa Eucerinia ja Lumenea ja olin täplikäs. Lopulta en jaksanut enää kumpaakaan vaan vaihdoin meikkivoiteeseen. 

 
  

Sillä seurauksella, että kun muu naama näytti hyvältä niin kulmakarvoista löytyi edelleen Eucerinia. 

  
No siihen sitten väriä korjaava puuteri päälle. Ja oli värit mitä oli tässä niin vipassa oli kyllä aikalaisen valkeaa puuteria.


Siihen lisäkksi Catricen poskipuna ja Essencen Blush ball korostusväriksi.


Swatchit on tässä uskokaa tai älkää. Nyt en löydä niitä enää itsekään kuvasta.



Mutta ei hätää, poskessa näkyy. Siis tuo yksittäinen läntti kun Essencen ohjeen mukaan Blush ballia voi laittaa suoraan pallosta iholle ja helposti häivytellä sormin.


Ripsissä Forbidden Volume mascara ja luomilla Happy girls are pretty-paletilta ruskean sävyjä.




 Meikit on jopa tehty luonnonvalossa kun äiti kaivoi kellarista valolla varustetun meikkipeilin ajalta ennen syntymääni. Toisella puolella oleva suurentava peili on mallia Lintsin peilitalo.


Reilusti vaan puuteria ja Prettyfying Lip Oil, sävy SOS my heart eli huulilla väritön niin uskalti lähteä kauppaan pipo syvään silmille vedettynä.


Nyx tuli tänään Kuopion Sokokselle, mutta koska yövuoroja takana kaks ja yks pitäs vielä jatkaa niin nukun ja toivon mukaan näen Nyx-unia. Hyllyt on varmaan tyhjänä kun pääsen keskustaan asti.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie