Kerrankin kynsilakkaa

Neljän päivän vapaa antaa ihan eri tavalla aikaa ja mahdollisuuksia kynsien lakkaukseen kuin ne normaalit yhden-kahden päivän vapaat, joiden aikana ei jaksa kuin aivan pakolliset työt. Nyt jaksoin kokeilla Essencen uusia tekstuurilakkoja.


Peukalossa Crushed Ice, joka oli näistä vähiten lempparini. Teki kyllä vähän semmosen jäätyneen lätäkön pinnan, mutta vaikutelma jäi vaisuksi. Väritön lakka ja värittömiä glittereitä.

Etusormessa Light Reflection, joka lupaa saippuakuplaefektiä. Tämä oli aika onnistunut lakka, pientä sinistä ja punaista pientä glitteriä, ei tätä ehkä oikein hololakaksikaan osaa sanoa. Keskarissa All that shimmer, joka muuttaa värilakan hololakaksi. Nimettömässä on vain pohjaväri, jossa aavistus shimmeriä itsessään ja Top Coat. Pikkurillissä Vintage style, joka siis lähinnä kultaista hippua ei aivan kirkkaassa lakassa.

Valkeat päällyslakat näyttävät kaikki samalta pullossa, mutta yllättävän paljon vivahde-eroja kynsiltä löytyi. Keskellä  ylimmässä kuvassa oleva 24/7 nail base on pohjalakkana ja sen päällä viininpunainen Colour & Go 175 Berry me now! ja nimettömissä violetti Colour & Go 132 break through. Oli yllättävän vaikea löytää omasta varastostani shimmeritöntä tummaa väriä. Yleensä kun heitän kynsille vaan pikana jonkun shimmerin tai kunnon glitterin.



 Tässä näkyy paremmin toisen käden peukalossa ollut Vintage Style ja keskarissa Crushed Ice.

Sanexin käsivoide tuli Livboxista ja oli koostumuksen suhteen pettymys, hyvin juoksevaa eikä läheskään tarpeeksi tukeva yövoiteeksi. Työpöydällä mennyt ihan ok.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie