Maaliskuun vähennykset

Maaliskuussa tyhjeni aivan älytön kasa purkkeja, miun 10 litran ämpäri oli melkein täynnä.

Sain tosi paljon nimen omaan isoja pulloja tyhjäks, mikä on ihan hyvä juttu ajatellen alkavaa kevättä ja tuotteiden vaihtotarvetta kesäisempiin.


Vaikka pitkän matikan luinkin niin sain lukemaksi vain monta.


Hiusjutuista loppui L´Oreal Prodigy hiusvärin hoitoaine, tukka on niin kuiva yhdestä säkkyräkohdasta, että tarviis varmaan kilon tätä. Hyvää ainetta ja tulee aina käytettyä loppuun.

Cutrin Winterism Shampoo ja Hoitoaine on mulla talven luottotuotteet. Toista talvea jo menty näillä ja ei ole tarvinnut tukan sähköistymistä miettiä. Olisin jättänyt hyvät pullot käyttöön mutta shampoo pullon korkki halkesi. Cutrinin uudet pakkakset on syvältä. En tykkää yhtään.

Schwartzkoph Gliss Total Repair oli pitkään suosikki kunnes löysin öljysuihkeet. Ihan hyvä mutta ei niin hyvä kun öljy.


Lumene Birch & Honey suihkugeeli ja vartaloemulsio oli vähän tylsiä, vaikkakin ihan perushyviä.


Perinteinen luomu suihkushampoo meni heti käsisaippuaksi. Haluaisin niin olla luomun ja luonnollisten käyttäjä, mutta ainakaan näin perinteinen ja simppeli saippua ei meikäläisen kuivalle tukalle ja kropalle riitä. Tämän ison pullon sain ilmaiseksi ILoveMe- messuilta.



Lemon Juice & Glycerine Lime & Jogurtti In-shower vartalovoide loppui taas. Arkivalikoimaani, mutta nyt ajattelin pitää taukoa ja käytellä pois tavan kosteusvoiteita.

The Body Shop Shea Shower Cream luulin tätä ensin vartalovoiteeksi kun en lukenut purkin kylkeä ja päädyin eräänä iltana uudestaan suihkuun. Todella kermainen ja pehmeä saippuaton pesu. Tuoksu ei vetoa, joten ei jatkoon.

Avon Pomegranate & Mango kosteusvoide oli ihanan tuoksuista.

The Body Shop Mango Whisp oli kuin iholle levitettävää mangorahkaa. Ihana tuoksu ja koostumus, tätä ajattelin hankkia joskus lisää.

Avon Foot works jalkavoide on samaa tavaraa kuin viime kuussa, nyt vain tuplasti isompi tuubi. Tajusin miten hyvää tämä on vasta kun vaihdoin toiseen jalkavoiteeseen.


Vichy Idealia Skin Sleep voide tuli Livboxista eikä ollut oikea minulle. En tiedä oikein mikä tökki, ei vaan oltu yhteensopivia.

Philosophy When Hope is not Enough- seerumi  oli myös Livboxilainen ja ihan hyvä tuote. Humahti oikein ihoon. Kuitenkaan ei ihan sitä mitä seerumilta haen ja toisaalta voisin kesäksi ostaa nyt kun Sokoksen 3+1 päivillä on tarjouksessa, mutta koska kaapissa kasa seerumeita, niin en.

Lumene Arctic Aqua Kosteuttava tehohoito oli lopulta pakkopullaa kulutettavaksi. Ihan kyllä kosteutti hyvin.


Dermosil Hydrogeelistä en osaa sanoa mitään vaikka sen iholleni länttäsin.

Dermosil Night Care Hand Cream oli ihan ok käsirasva ei-niin-kuiville käsille. Mutta silti en ostaisi lisää, koska kivempiakin  on.

Dermosil Kynsinauhakynä kesti varmaan pari vuotta. Nyt edes tehokäytössä en huomannut mitään vaikutusta. Vetinen, nopeasti imeytyvä koostumus.

Dermosil Nature Hand & Nail Cream Tää oli ihan kiva, mutta kun niitä kivempiakin on.


The Body Shop Käsivoiteet Honeymania & Strawberry Nää esim. on niitä kivempia. Oli jo pakko käydä lisää Matkuksesta. Kevyitä ja tuoksuvia päiväksirasvoja.

WetnWild, Lumene ja Oriflame BB oli ihan hyviä kaikki omalla tavallaan, mutta auttamattoman vanhoja. Lumene ja Oriflame on ajalta jolloin ostin meikkivoiteita metodilla: äitin kaapissa on aina joku mulle oikeen värinen mihin se ei oo ollu tyytyvänen.




MediSoft Käsihuuhde  meni näin flunssa-aikaan äkkiä. Käyttömääriä jos ajatellaan niin käsidesi on meikäläisen eniten käytetty kosmetiikka-osaston tuote. Töissä sillä voi laittaa tarvittaessa tukankin, linsseihin siitä jää kivat tahmat ja tarvittaessa saa hyvin itkettyäkin kun vahingossa silmään tökkää.

Essence Minis 2 Go meikinpoistoliinat oli yllättävän hyviä poistamaan meikkiä vaikka käytinkin niitä vähän siihen sun tähän. En osaa poistaa meikkejä liinalla kuin hätätapauksessa.

Golgae Max White One LivBox hammastahnoja. Ihan perus-Golgate. Lisää en osta kun en tykkää käyttää valkaisevia tahnoja turhaan.

Tehy Opiskelijat-huulirasva oli perushuulirasva joka tippu lattialle ilman korkkia.

Nivea Volume Shine Wonderfull-huulikiilto lensi roskiin koska kuka enää edes muistaa nivean tehneen meikkejä.

Liplift Aloe Vera- huulirasva ei tuntunut loppuvan ikinä ja jouti mennä koska on ainakin kolme vuotta vanha.


Kynsilakkojen suhteen suoritin karsintaa ja Yves Rocherin pikkupullot, Essence Gel Base Coat ja Sally Hansen Nail Prisms joutivat pois. Pikkupulloissa on alun alkaen hankalat siveltimet ja lakoilla ei enää saanut aikaiseksi siistiä jälkeä. Essencen korkki oli irronnut siveltimestä ja sitä ei saanut enää auki. On kyllä ihan ok aluslakka, jota voisi ostaa jos ei muuta olisi. Mulla kun ei lakan tarvitse pitkään kestää työn vuoksi. Sally Hansen on ajalta jolloin Hansen oli Suomessa hyvin harvassa, joko iskä tai ukki toi tän ulkomailta. Oli kuivahtanut.

Että semmonen kilometripostaus tällä kertaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie