Uusi lempparihuulipuna ja ihonhoitoa Paeselta


Paese on puolalainen kosmetikkamerkki, jota myy ainakin Kosmeti4less ja suomessa kosmetologikauppa.fi. Kosmetik4lessiltä tilatessa hinnat ovat huomattavasti edullisemmat. Merkiltä löytyy suomalainen facebook-sivu ja sieltä löytyy myös lista kauneushoitoloista, jotka myyvät Paesea.


Itselleni merkki oli täysin tuntematon ennen kuin törmäsin siihen Kosmetik4lessillä ja tilasin alkuun hyaluronihapposeerumin (12,99€/30ml) ja miselliveden (5,49€/200ml). Seuraavaan tilaukseen lähti sitten tämä Silky Matt nestemäinen huulipuna, joka on osoittautunut aivan loistavaksi.


Sävy on 713 ja se on täydellinen my lips but better sävy. Inhoan yleensä mattapunien kuivaa fiilistä huulilla, mutta tämä tuntuu kuin olisi huulirasvaa laittanut. Hintaa oli 9,20€ Kosmetik4lessillä, Kosmetologikauppa.fi suomilisää oli aika huomattavasti kun hinta oli jo 17,90€ ja tätä sävyä ei ollut saatavilla. Ainoa miinus vähän epämiellyttävästä hajusta, joka ei kyllä huulilta enää tunnu.



Argan misellivesi ja Triple hyaluronic acid 1,5% serum ovat olleet parisen viikkoa käytössä. Misellivesi poistaa silmämeikin hyvin, mutta rasvaisempaa meikkipohjaa ei ihan täysin jaksa poistaa. Seerumissa tuntui myös alkuun häiritsevä tuoksu, nyt en enää kiinnitä huomiota siihen. Apua on ollut etenkin yhden ylähuulen juonteen kanssa, joka korostuu kuivaessaan. Mielestäni toimii siinä missä Lumenen hyaluronihappotiiviste, inci vaan on kolmanneksen pituudeltaan, samoin hinta. Sisältää itse asiassa vain vettä, hyaluronihappoa, phenoxyethanolia (säilöntäaine, voi allergisoida, maksimipitoisuus kosmetiikassa 1%, on myös Lumenen seerumissa) ja ethylhexylglycerinia (ihoa hoitava aine).

Yritän vältellä ostoksia, mutta seuraavaan kosmetik4less tilaukseen lähtee kyllä pari uutta sävyä huulipunasta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie