sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kylppärin purkkiprojekti

Kämpässähän lojuu kosmetiikkaa joka puolella. Tällä hetkellä kylppäri on ainoa sijoituspaikka joka kestää kuvata ja esitellä. En ensi vuodeksi aloita pannuprojektia mutta tavoitteena on kyllä saada kylppäriäkin tyhjennettyä aika reilusti.


Asun siis kohtalaisen iäkkäässä opiskelijakämpässä, joten tilaratkaisut ovat hiukan epäkäytännölliset etenkin pyykkihuollon suhteen. Suihkun puolelle lisätilaa sai virittämällä  ison S-koukun lasin ja suihkuverhon yli ja liittämällä siihen sitten suihkukorit. Suihkugeelejä on nyt useampi, koska etenkin aamusuihkussa olen pari kertaa alkanut voimaan pahoin suihkugeelin tuoksun takia, joten vaihtelen sen mukaan mitä pää ja vatsa kestää. Jostain syystä suihku tyhjällä mahalla on aivan karsea kokemus, en ymmärrä miten toiset pystyvät lenkkeilemäänkin ennen aamupalaa.


Suihkun ainoa laskutila oli alunperin tämä saippuataso, johon nippanappa mahtuvat kasvoputsarit ja yksi minisuihkugeeli.


Yksi ensimmäisiä ongelmia kämpässä oli se, että hylly oli osittain irti ja vietti lavuaariin. Onneksi pienellä korjauksella se on pysynyt paikallaan ja tavaratkaan eivät ole lennelleet alas. Hyllyllä onkin sitten suurin osa käytössä olevista kasvo- ja hiustuotteista. Hyllyn alla, lavuaarin päällä näkyy vielä yksi iso Klippoteketin shampoo. Tästä hyllyltä kuluu varmaan kaikki paitsi tuo ikinäloppumaton kristallidödö ensi vuoden aikana.


Kolme avohyllyä pitää sitten sisällään lopun kylppärin kosmetiikan, varasuihkugeelejä, shampoita ja harvemmin tarvittavia hiustenmuotoilutuotteita sekä lattiasta irronneita laattoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti