perjantai 29. joulukuuta 2017

Uuden vuoden declutter


En ehtinyt käymään varastoja niin hyvin läpi kuin olin aikoinut, mutta sain kuitenkin pussillisen poistoon meneviä tuotteita kerättyä. Oikeasti loppuneet tulevat vielä sitten erikseen.


Monessa tuotteessa päiväys oli jo mennyt ajat sitten mutta siitä huolimatta purkit pyörivät edelleen mukana.
Madara Peel brightening AHA peeling mask oli toimivuudeltaan ihana, mutta laukaisi ruusufinnimäisen ihottuman kasvoille, koska oli kuivalle ja herkälle iholle liian tuju. Kirkasti kyllä huomattavasti ihoa sen jälkeen kun ihottuma oli hävinnyt.
Avon foot works rough skin remover jalkojenkuorinta jäi käyttämättä vaivalloisuuden vuoksi. Ensin pitäisi levittää kuivalle ja puhtaalle iholle, antaa vaikuttaa 60 sekuntia, hieroa ihoon ja huuhtoa. Jalkojen kuorinta on mielestäni homma joka pitää pystyä hoitamaan suihkussa ja milloin jalat olisivat kuivat ja puhtaat suihkuun mennessä?
Lumene CC primer ja meikkivoide ovat vanhaa mallia ja tuubit uudistuivat ajat sitten. Primeri alkoi jo rullautumaan naamalla, tosin tällä hetkellä tuntuu, että kaikki rullautuu ja meikkivoidekaan ei ollut enää ihan parhaimmillaan.
Yves Rocher nutritive vegetal creamy repair mask hävisi Herbinan vastaavalle käyttömukavuudeltaan ja jäi käyttämättä. Sinällään tuotteessa ei vikaa, vanha kuin taivas.
W7 minihuulikiilloista värillinen oli erottunut ja totesin kummankin joutavan poistoon. Tuubit ovat yleisesti mielestäni hankalia huulikiilloissa ja viitsi väkisin käyttää.


Adidas control cool & care antiperspirantti ärsytti kainaloiden ihoa kuten suurin osa dödöistä.
Yves Rocher sensitive vegetal Anti-redness cream spf 20 helpotti punoitusta mutta oli päivävoiteeksi liian aurinkovoiteen oloinen mutta ei riittävän tehokas aurinkovoiteeksi joten jäi välimuotona käyttämättä.
Lumene Natural Code candy smile huulikiiltokynä on huulikiilloksi erittäin pigmenttinen ja pigmentin ja kynämuodon vuoksi jäi käyttämättä. Tykkään lisäillä huulikiiltoa ilman peiliä ja tämän kanssa ei onnistu. Natural Codeakaan ei enää ole joten joutaa pois.
Yves Rocher 12h foot deodorant cream ei ikinä sulautunut aamurutiineihini. En tykkää laittaa aamulla mitään jalkojen iholle kun jää inhan tahmainen fiilis.
Pirkka Argan kasvovoide on samaa kuin Simin voide jonka joskus käytin, toista purkkia en enää jaksanut tätä todella paksua mutta tylsää voidetta. Pumppupullosta kyllä plussat.
Max Factor False Lash Effect ei toiminut omissa ripsissäni, tuli ihan tikkuripset. Haisi myös inhasti kemikaaliselta.
Catrice make up blending sponge oli ihan karmea. Kova kuin kivi kuivana ja märkänä ja ei toiminut minkään meikin kanssa.


Pirkka Argan kasvonaamio sisälsi naamiolappuja ja aktivointinesteen. Ei tullut käytettyä koska yleisesti en pidä sheet maskeista koska ne ovat kylmiä ja limaisia ja silmälaseja ei voi pitää silloin kun ne ovat kasvoilla.
Nyx butter lip balm on liian kuiva ja huulilla kökkööntyvä makuuni. Näitä on kaks koska ajattelin käyttää toista kotona aamulla ennen töihin lähtöä ja toista pitää työpaidan taskussa mutta ei toiminut kun oli kökkööntynyt jo ennen töihin pääsyä.
Essencen make me brow ja lash & brow mascara vanhentuivat. Molemmat ihan käyttiksiä mutta kirkkaan geelin tuubi alkaa aina ällöttämään jo parin käyttökerran jälkeen kun sinne menee väkisin muuta meikkiä ja rasvaa iholta. Menee toki muihinkin mutta poissa silmistä, poissa mielestä.
Essencen next stop summer kokoelman sun protect lip conditioner ei toiminut koska spf 20 antoi sille hyvin valkoisen sävyn ja huulet olivat sitten valkoisena. Sateinen kesä ja 3 kuukauden käyttöaika tietävät aurinkosuojalle huonoa.

Nyt on ainakin osa tuotteista, joista en tykkää, karsittu. Voi olla että tuotteita riittää pitkin vuotta kun ihan kaikkea ei pitkin hampain halua käyttää.

Onko joku tuotteista tuttu? Sopiko sinulle paremmin kuin minulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti