sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Joulukuun loppuneet


Vielä vuoden viimeiset loppuneet viime hetkellä. Huomisesta eteenpäin uusi vuosi, uudet kujeet tai vielä todennäköisemmin ihan samaa vanhaa shaibaa.


The Body Shop Frosted berries body butter, kausituote, oli tuhtia voita ja pakkauksesta riitti muutamaan kertaan koko kropalle. Parempi tuoksu kuin YR kausituotteissa mutta ei hirveän voimakas tämäkään.
Yves Rocher Raspberry peppermint energizing body lotion oli melko perus YR kosteusvoide. Kovemmilla pakkasilla ei riittänyt mutta muutoin ok. Pullo on vähän hankala kun pumppu ei saa läheskään kaikkea ulos ja muovi on niin kovaa, etten alkanut askartelemaan kun epäilin saksien olevan kämmenessä sen jälkeen.
YR Marvelous berries käsivoide, myös kausituote, tuubi ei ihan ollut toimivan mallinen, varmaan puolet piti kaivella tuubista. Aika mitäänsanomaton voide.
YR Marvelous berries body lotion, kausituote. Tämän kokoisesta käytin kaksi kertaa ja samaa perustavaraa kuin vadelma peppermint.
TBS Frosted Plum shimmer lotion on niin juutaan shimmerinen, että kaikki paikat on shimmerissä kun tätä käyttää. Kosteutustehoja tässä on kuitenkin kohtalaisesti mutta häviää shimmerille. En osta uudestaan. Tämä oli tosin viime vuoden joulukalenterista. Shimmer on ihan kivaa joskus mutta ei niin että näyttää robotilta kun kaikki kiiltää metallisena.
Essence repair & protect hand cream on suunnilleen halvinta mitä mistään saa ja ajaa asiansa kun käsiä rasvaa jatkuvasti. Ei siis rasvan huonouden puolesta vaan käsien kunnosta ja kastelemisesta johtuen. Kului kaksin kappalein kun olen ollut töissä ja käsidesi tekee hallaa iholle.


Yves Rocher pure calmille puhdistusgeeliä taisi olla jo toinen tai kolmas tuubi vuosien mittaan. Riittävän mieto iholleni eikä ärsytä silmiä, mutta pesee kuitenkin kasvot kunnolla.
Sim system4 hydro care hoitoaine ei tuoksultaan miellyttänyt mutta kosteutti hyvin sekä hiuksia että hiuspohjaa.
YR Marvelous berries shower gel on kausituote ja loppujen lopuksi valju tuoksultaan. Suihkussa en haistannut melkein mitään.
Dermosil Mandarin Shower gel oli ihan ok, perussuihkari.


Manhattan Eyemazing eyeshadow cream oli näppärä nopeassa meikissä. Länttäsi vaan luomelle ja häivytteli sormella.
Lumene blueberry eyebrow fixing gel on hyvä, ostin jo uutta versiota tämän kirkkaan ja sitten värillisen. Hyvä harja ja hyvä geeli, itse kun en yberpitoa tarvitse vaan sellainen perus riittää.
Clinique eye palette oli pannuprojektissa ja lähtee nyt roskiin. Kaksi väriä pannutettu melko hyvin ja kaksi muuta ovat niin kuivia että eivät houkuttele käyttämään. Loppuvaiheessa näin pienet pannut rupesivat ärsyttämään kun väriä sai kaivaa reunoilta.
Too Faced Better than sex WP on hyvä mutta käännyin useammin Paradisen puoleen.
L´Oreal Paradise extatic on uusi lemppariripsari mutta uutta en osta ennen kuin on muitakin käytetty pois varastosta. Vedenkestävää versiota kaipailen.YR Candied Orange & Cinnamon huulirasva on muistaakseni viime vuoden kausikokoelmaa. En tuoksua oikeastaan tuntenut mutta ihan hyvä väritön huulirasva.
Essence Cinderella huulikiilto oli vähän turhan venyvää ja hankalaa levittää.
Essence mogst a bussal? oli sen sijaan melkein öljymäisen ohutta. Nyt alkaa olla nämä pienet tuubit eri kausisarjoista melkeinpä käyteltynä.
Real Techniquesin sieni toimii itselläni niin hyvin, että ostin ensi vuodelle jo neljän sienen setin. Tämä vaan oli sen verta vanha, että kuuluu roskikseen.


Essence time to wake up naamio unohtui isosta kuvasta. Tykkäsin tästä vaikka yleensä en tykkää sheet maskeista. Istui kasvoille hyvin ja pysyi niin että pystyi istumaan ja lukemaan samalla. Virkisti ja kosteutti mutta en niele väitettä että veisi merkit pikaruuasta mukanaan.
L´Occitane Verveine Refreshing Cloth tuli viime vuonna joulukalenterista ja meni näin kauan käyttää kun en oikein pointtia nää näin vahvasti tuoksuvassa käsien ja kasvojen puhdistusliinassa.

Tämmöistä tänä vuonna. Huomenna olisi bloin 2v -synttärit ja jotain kivaa on tiedossa. Stay tuned!

1 kommentti:

  1. Ihana lukea YR kausituoksuista, yleensä olen joulun tuoksuisia tuotteita ostanut ison kasan itsellenikin, mutta tänä vuonna jäi jostain syystä hankkimatta :D

    VastaaPoista