sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kosmetik4lessiltä joululahjoja itselle


Tilasin pienen tilauksen Black Fridayna Kosmetik4lessiltä kun siellä oli -20% kaikesta muusta paitsi Essencestä ja Catricesta. Mukana kuitenkin on Essenceä ja Catricea, koska ne ovat Saksasta vielä aavistuksen halvempia kuin Suomesta ja kausikokoelmat ovat välillä aivan loppu tai törkyisiä meilläpäin. Paeselta tilasin miselliveden, kerron mitä olin mieltä kunhan olen kunnolla testannu sitä ja jo aikaisemmin ostamaani hyaluronihapposeerumia.


Essencen kausikokoelmista ostin step into wonderlandia ja Catricelta kaviar gauchea. Molemmissa sarjoissa osa nimistä pyörii vuodesta toiseen, kaviar gauchea ainakin on ollut aikaisemminkin.

  

Kaviaarihighlighter on pienen lautasen kokoinen ja kannen kiinnitys on huono. Toisaalta näin isoa ei kukaan kuljettele käsilaukussa, joten sen kanssa pärjää. Luomivärinelikossa on kauniit arkisävyt, muut shimmerisiä ja alaoikean ruskea mattaa.

  

Highlighter ylimpänä täppänä ja luomivärit alla ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle.


Lumihiutale-highlighter on huomattavasti kylmemmän sävyinen.


Huulipuna on lähes täyttä glitteriä ja kohtalaisen kuiva, toimii varmasti parhaiten toisen huulipunan päällä.

 

Otin hiukan summamutikassa kolme itselleni tuntematonta huulipunaa kokeiluun. Kosmetik4lessillä on välillä vaikea saada selvää tuotteiden oikeista sävyistä, joten ihan summa mutikassa heittelin nämä koppaan.


Makeup Revolutionin pakkaukseen kuuluu metallinsävyinen nestemäinen huulipuna ja rajauskynä. Näistä on muuten myös mattaversioita myynnissä. LASplash nestemäinen huulipuna lupailee vedenkestävyyttä ja girlactik minihuulipunan ei pakkauksen mukaan kuuluisi olla myynnissä erikseen mutta kyllä nämä tuolla netissä ihan omillaan olivat myynnissä.


Pakettia avatessa säikähdin vähän, että tilasinko samansävyisiä kaikki kolme mutta onhan näissä selvät sävyerot. Palailemme näihin vielä oman postauksen merkeissä.
W7 Hint of -tintit ovat taas näitä kopioidaan muilta merkeiltä halvempana versiona tuotteita. Siveltimet olivat melko karseita, etenkin Cuba versiossa. Tilasin nämä kuitenkin kun öljymäiset tintit ovat loppumassa ja joskus vaan niitä tarvitsee. Jännä kokeilla miltä oranssi näyttää lopulta huulilla.

Nyt olisi kaikki Black Friday ja muutoin itselle ostetut kosmetiikkajoululahjat käyty läpi. Palailen jossain vaiheessa vielä sen pariin mitä muuta tilasin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti