Loppuneet 10/2023

 Taas alkaa kori olla sen verran täysi ja tällä kertaa tahmainen, että katsellaan läpi mitä sieltä löytyy.

Lemon Juice & Glycerine sitruuna-mango vartalovoide on se paksumpi versio näistä uusista vartalovoiteista. Tämäkin on ihan hyvä ja varmasti etenkin säärille talviaikaan parempi kuin se ohuempi sitruuna-minttu. Silti minttu nousee näistä kahdesta enemmän lempparikseni vaikka varmaan ostan molempia talven mittaan.

Ziaja cashmere protein shea butter käsivoidetta olen käyttänyt jo aikaisemminkin ja yleensä aina tulee tätä tilattua jos Kosmetik4lessiltä tilauksen teen. Toki tätä Suomestakin saa ja joskus tulee napattua mukaan. Edullinen, nopeasti imeytyvä ja kosteuttava käsivoide. 100 ml tuubi kestää kauan työpöydällä.

Dermosil retiisi hair & body wash on 2in1tuote, jonka kyllä käytin pääosin suihkugeelinä. Ehkä kerran käytin hiuksiin kun oli poikkeuksellisen paljon muotoilutuotteita ja ensimmäisen vaahdotuksen tein tällä. Toinen pullo vielä jäljellä, riippuu ihan fiiliksestä, että käytänkö suihkugeelinä vai käsisaippuana. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. 

Catrice creamy kiwi kasvoseerumin käytin itse asiassa käsiin iltaisin käsivoiteen alla. Miellyttävän tuntuinen seerumi ja humahti käsiin äkkiä.

Clarins UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen Translucent aurinkosuoja oli käytössä kesän pahimmat uv-säteilyt. Tykkään tästä, kun toimii sekä meikin alla että yksinäänkin. Hintaahan tällä on aika reilusti ja nyt olenkin sitten testaillut hiukan edullisempia aurinkosuojia loppukesän. Nyt sateisina päivinä välillä mietin, että joko jättäisin aurinkosuojan pois mutta sitten töistä lähtiessä onkin saattanut olla hyvinkin aurinkoista eli ainakin nyt elokuun loppuun jatkan päivittäistä suojausta, ehkä vielä syyskuunkin riippuen miten nyt käytössä oleva tuote loppuu. Muuten voisin käyttää uv-suojan sisältävää tuotetta vuoden ympärikin mutta kaapissa on muutama päivävoide ilman uv-suojaa ja yritän käytellä ne pois vuoden pimeimpinä kuukausina kun en pysty käyttämään niitä yhtä aikaa aurinkosuojan kanssa.


Dermosil Intimate care wipesit käytin kyllä ihan yleisesti kosteuspyyhkeinä kun en kokenut tarvetta erillisille intiimipyyhkeille. Tulivat jostain Dermosilin boxista. 10 pyyhkeen pakkaus oli kyllä ihan järkevän kokoinen ja mikäli peseytymismahdollisuudet olisivat heikommat jostain syystä, niin voisin harkita näitä liinoja.

L´Occitane Shea Light Comforting Face Cream on todella miellyttävä voide kasvoilla mutta jotenkin hiukan tylsä. Sen vuoksi en ole täysikokoisesta purkista valmis maksamaa yli 30 euroa. 

GUM PAROEX 0,06 % hammastahna oli hammaslääkärin suositus. Tämä ei vaahtoa, sillä vaahtoamisaineet voivat ärsyttää limakalvoja ja tämän pitäisi kosteuttaa suuta mutta itselläni suu tuntui vielä normaalia kuivemmalta. Apteekkihammastahnaa hammaslääkäri suositteli kun tarkastuksessa näkyi ientulehdusta marketin tehokkaimmista hammastahnoista huolimatta.

essence HELLO, GOOD STUFF! moussy face moisturizer hydrating gel with banana water oli todella vahvasti banaanintuoksuinen. Tämän koostumus oli erottunut ja tämä itki kuin juusto. En siis uskaltanut käyttää kasvoille kun koostumus oli balmimainen mutta käytin kuitenkin jalkoihin kun ei haissut pahalta tai muutenkaan ällöltä.

essence longlasting eye pencil 30 gold bling oli kiva automaattikynä, jota käytin alarajauksiin. Olen käyttänyt näitä aikaisemminkin ja jemmassa on eri värejä vielä ainakin joku. 


Immortelle Reset Overnight Serum oli edelleen ihana mutta liian kallis. Hyviä kasvoöljyjä ja -seerumeita saa paljon halvemmallakin.

Lumene Lähde tehokosteuttava seerumi toimi aamuisin meikin alla reissuissa, lämpimämmällä säällä myös iltaisin. Tätä olen käyttänyt aikaisemminkin ja kaapissa on täysikokoinen pullo mistä täytellä tätä pikkuista nyt kun työreissut taas alkavat.

Lumene Valo hyaluronitiiviste on myöskin vanha tuttu ja kiva oli taas käyttää. Nyt en olekaan hetkeen sitä ostanut vaan enemmän käyttänyt Lumenen öljypitoisia seerumeita. 

Catrice clean ID colored brow filling gel light oli aavistuksen turhan vaalea mutta tulihan tuo pois käytettyä. Muuten ihan hyvä kevyesti kiinnittävä kulmageeli. 

Catrice Clean ID highly caring lip balm tuoksui aika erikoiselta, aika lääkemäiseltä ja oli yllättävän kovaa eli ei oikein irronnut puikosta huuliin muuta kuin kylppärin lämmössä. Sisältää hampunsiemenöljyä mutta toki paljon enemmän muita öljyjä ja luonnonrasvoja. Nyt tätä ei ole enää edes saatavilla.

Catrice beautiful.you. plumping lip gloss oli muutoin hyvä huulikiilto mutta oranssiin taittava sävy vaan ei ole minua. Jemmassa on kyllä kirkkaammankin punanen, joka tuntuu enemmän omalta. Kausituote, joka on kiva käyttää mutta jota en jää kaipaamaan.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie