Kaapit tyhjiksi - loppuneet 1/22



Kaapit tyhjiksi alkakoon kunnolla. En jaksa odotella kuun loppua tai muuten loppuneita on sen verran, ettei innosta enää kirjoittamaan. Jatkan siis viime vuotista linjaa loppuneiden raportoinnissa, eli noin 15 tuotteen välein tulee tekstiä.


The Body Shop Fresh Raspberry whipped body butter oli alkuun todella huonosti imeytyvä ja rullautui ja jäi lakanoihin mutta sitten tauon jälkeen toimi paremmin.

TBS Kindness & Pear vartalojogurtti imeytyi nopeasti mutta ei oikein riittänyt kosteuttamaan ja tuoksukin oli aika mieto. En muutenkaan oikein välitä päärynästä joulutuoksuna, omassa joulussani ei ole päärynöitä sen enempää kuin luumujakaan.
 
Alter Ego Italy Passion Colormask ei värjäämättömään hiukseeni mitään sävyä tuonut mutta pussin sain tyhjennettyä hoitoaineena.  

essence moisturizing hand mask oli keskivahva käsivoide eli ei oikein riittävä yöksi mutta aavistuksen paksu työpöytäkäyttöön. Mutta sieltä se kummasti tyhjentyi kun silloin tällöin käytti. 

Violet Rose käsivoide Tokmannilta oli paksuhkoa mutta imeytyi hyvin. Muuta positiivista ei tule mieleen, eikä tätä Kiinassa tehtyä voidetta varmaan tule edullisuudesta huolimatta ostettua uudelleen.


Catrice Overnight Beauty Aid Calming Face Serum Milk on ihan jees edulliseksi seerumiksi. Kausituote ja muutenkin jäisi kuitenkin kertakokeiluun kun ei iho huuda tämän perään. 

Catrice Advent Beauty Gift Shop 02 Frosty Glitter Lips, yhden millilitran huulikiilto, joka oli pikakäytetty. Hiukan mentolisena kihelmöivä. Kausituote ja ei jää ikävä.

Catrice Lip Dresser Shine Stylo kiiltopuna. Inhoan tuotteita, joista ei näe paljonko on jäljellä. Tätä siis kliksuteltiin tuolta päästä, että puna tuli esiin ja sitä ei sanut takaisin jos kliksutteli liikaa. Sävy 040 oli pinkkiin taittava punainen ja sen verran pigmenttinen, että iltapäivisin oli huulen juonteissa rajauksesta huolimatta. Näitä on vielä jemmoissa tämä ja pari muuta sävyä ja kyllä ne pois käytettyä tulee mutta yritän muistaa ostotilanteissa miksi en tälläisistä tykkää.

essence mini plumping lip gloss, 1,2ml kihelmöivää kirkasta huulikiiltoa. Ihan jees mutta sama kuin  muissakin kausituotteissa, ei jää ikävä.

Gosh mineral waterproof eye shadow oli ikuisuusprojekti ja ihan loppuun en sitä saanutkaan ennen kuin loppupätkä tippui irti. Toimi pohjana puuteriselle luomivärille ja pysyi ihan riittävän hyvin arkipäiviin. Muita sävyjä on vielä jemmassa vaikka kovin vanhoja alkavat olla. Ovat kuitenkin kestäneet aikaa paremmin kuin monet muut luomivärikynät.


Normalista jalka- ja käsinaamiot Masque me up-sukkanaamio ja miqura hand mask-hanskat. En tiedä onko näillä mitään vaikutusta, ainakin jalat ja kädet ovat tahmeat näiden jälkeen. Toinen sukka repesi jalkaan laitettaessa mutta se ei käyttöä haitannut.

essence x-mas wishes candy kisses mini edT on joululta 2020 ja oli kivan mausteinen tuoksu. Pullo on uudelleen käytettävä jos vain saan tuoksua huuhdeltua pois. 

Lisäksi kaksi Onnenpussin suolasaippuapalaa loppui.

Eli viisitoista tuotetta nyt tasan tähän satsiin. Ei näy vielä missään :)

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie