Kosmetiikkaostoksia laivalta

 Tämän päivän postaus ei ilmestynyt tuttuun tapaan aamuseiskalta, sillä tulin laivalta vasta illalla ja keinutti edelleen. Oli hiukan tuskainen laivareissu aallokon vuoksi, mutta onneksi olen harjoitellut tuota merisairauden kanssa pärjäämistä koko ikäni.


Viikkarilla oli jo Black Friday meininki eli kosmetiikasta sai -20%


Rituals... The ritual of Ayerveda 4 rebalancing bestsellers sisältää suihkuvaahdon, shampoon, vartalovoiteen ja kuivaöljyn nätissä pahvilaatikossa. 

Hinta oli alennuksen jälkeen 14 euroa. Ritualsin sivuilla vastaavanlainen, ei ihan sama setti näyttäisi olevan vähän päälle 20€


Clarinsin Instant Light Lip Perfectoria käyttäisin mieluummin joskus saatavana minikokona mutta ostin nyt setin jossa on kaksi täysikokoista. Sävyt ovat 01 rose shimmer ja 08 plum shimmer.

Alen kanssa 22 euroa,  Cocopandalla näyttäisi tarjouksessa olevan 14,90e/kappale.

En ole koskaan testannut Tony Molyn Panda´s Dream -ripsiväriä, joten nappasin sen nyt koriin. Maksoin 10,8€ eli näyttäisi siltä, että säästin pari euroa maihin verrattuna.


Hajuvesistä ostin vain Miss Diorin eri versioita eli neljä eri miniä sisältävän pakkauksen ja tuplapakkauksen Miss Dior Blooming Bouquet roller-pearlia.

Rollerilla varustetut EdT-pullot ovat 20 millisiä ja maksoivat yhteensä 43,9€. Sokoksella näyttäisi olevan yhden pullon hinta 44,4€ eli kaksi yhden hinnalla. Kaipaan ylipäänsä pienempiä hajuvesipulloja ja 20ml on oikein sopiva koko.

Minipulloissa on Miss Dior Eau de Parfum 5 ml, Miss Dior Eau de Toilette 5ml, Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette 5ml ja Miss Dior Rose N´Roses Eau de Toilette 5 ml. Maksoivat 39,6€.

Sellaiset ostokset tällä kertaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Paluu hormonaaliseen ehkäisyyn