Invisibobbleja monessa muodossa

 Olen pärjännyt kolmella perus Invisibobblella viimeisen vuoden mutta koin silti tarpeelliseksi ostaa uusia, koska pelkään koko ajan, että nämä vanhat vihdoin viimein hajoavat.


Invisibobblen valikoimahan on laajentunut perusponnareista pantoihin, donitseihin ja pinneihin ja ponnareistakin on sekä pienempiä, että ohuempia versioita. Tilasin näitä Invisibobbleja joskus alkusyksystä Sokoksen tarjouspäiviltä

Panta on siitä hyvä, että se ei paina mutta toistaalta se ei myöskään pidä hiuksia kovin tiukasti takana ja kun siinä ei ole piikkejä, se myös vähän valuu eli kyse on enemmän asustepannasta kuin varsinaisesta hiustenpidosta. 

Tykkään ohuemmasta ponnarista ja donitseista mutta odotan vähän jännityksellä, että miten donitsit käyttäytyvät ajan kanssa kun jousiponnari sen sisällä venyy. PerusInvisibobblethan saa palautettua kuumalla vedellä mutta kestääkö tuo kangas sitä?

Jos hiustenhoito kiinnostaa, niin muista hyödyntää MayBeautyn alekoodini pinkkiakit vaikkapa aikaisemmin blogissa esitellyn Repairing Hair Kitin ostoon! Koodi on voimassa vielä 22.11. asti.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie