Testissä MayBeauty Peel Off Face Mask

  Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty.fi
 

 
Vedellä pois pestävät naamiot jäävät minulta käyttämättä ellen ole menossa suihkuun sen jälkeen. Sen vuoksi tykkään käyttää puhdistavina naamioina poiskuorittavia Peel Off -naamioita kuten tämä MayBeatyn Peel Off Face Mask. Puhdistava naamio poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä ja talia ja jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi.


Peel Off Face Mask on yksittäispakattu puhdistava naamio, jota saa siveltimen kanssa viiden tai 12 naamion aloituspakkauksissa tai 8 naamion pakkauksessa ilman sivellintä. Itse tykkäsin siveltimestä, koska muuten tahmea naamio olisi ollut hankala saada kasvoille. 


Yksi naamioannos riittää koko kasvoille tasaisena kerroksena. Itselläni jäi ensimmäisellä kerralla poskien kohdalle turhan paksu kerros, joka ei sitten kuivanut muun naamion kanssa samaan aikaan eli noin 40 minuutissa. Naamio toimii paremmin kun se saa kunnolla kuivua ja napata kiinni mustapäihin ja muihin epäpuhtauksiin, eli tasainen ohut kerros on paras. Ensimmäisellä kerralla kellotin vaikutusaikaa, toisella kertaa en enää, kun tiesin, että naamio kertoo kyllä kun on valmis ja alkaa irtoilla reunoilta.


Naamiota ei kannata laittaa turhan lähelle kulmakarvoja, sillä se saattaa jäädä niihin kiinni ja kiskoa irti. Muualla kasvoilla naamio tarttui kyllä karvoihin, mutta ei jäänyt niihin kiinni poistaessa eli ei sattunut eivätkä karvatkaan lähteneet irti. Ensimmäisellä kerralla iholla oli pieni punoitus niillä alueilla missä naamio oli ollut mutta se hävisi muutamassa minuutissa ja seuraavilla kerroilla punoitusta ei enää tullutkaan.

Mahdolliset ylijäämät voi pestä lämpimällä vedellä pois tai niin kuin itse tykkään, pehmeällä kostealla liinalla kevyesti pyörittelemällä. Ja kosteuttaa sitten kasvovoiteella.

Joskus mustapäälaastareiden ja puhdistavien naamioiden poistokuvissa näkee ihanan törkyisiä kuvia. Oma ihoni on sen verran kuiva ja huokoset pienet, että kovin paljoa ei mustapäitä ja talia naamioon jää mutta ihossa kyllä huomaa sen, että kuolleet ihosolut, mustapäät ja ylimääräinen tali ovat lähteneet. Iho on pehmeämpi, puhtaamman näköinen ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät paremmin. Ja etenkin seuraavalla kerralla kun kasvoja pesi, iho tuntui todella pehmoiselta. Itselleni kuivaihoisena on sopinut naamio kerran viikkoon, rasvaisempi iho voisi tykätä tarpeidensa mukaan kahdestakin naamiosta viikossa.

Koodillani pinkkia25 saat nyt -25% MayBeautyn nettikaupasta. Kooditarjous koskee koko tuotevalikoimaa ja esimerkiksi 5 kpl Face Mask setille siveltimellä jää hintaa vain 18,75 ( norm. 25€).
 
Helpoiten pääset shoppailemaan naamioita suoraan tästä linkistä, jolloin alennus on jo laskettu ostoskorisi hintaan: https://maybeauty.fi/pinkkia25


Koodi on voimassa neljä viikkoa eli 23.9.2021 asti.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie