Shoppailu lähti käsistä laivalla


Olin työasioissa parin päivän Tukholman reissulla Viking Mariellalla ja löytyihän sieltä taas kaikenlaista. Olin alunperin ajatellut pyörähtää Sephorassa mutta en sitten lopulta käynyt maissa kuin pyörähtämässä kirjakaupassa. Eli kaikki ostokset tein tällä kertaa laivalla. 


Isadoran joulukokoelman huulipunaa 301 Glowing Rubya katsoin jo Sokoksella mutta se oli loppuun myyty, joten nappasin sen nyt matkaani. Tämä olo normihintainen eli 10,50€.  Revlonilla oli sekä näitä kolmen nudepunan että yhdeksän erisävyisen punan pakkauksia. Yritin pakkausta kovasti pyöritellä laivalla ja pakkauksessa sanotaan Super Lustrous creamy, high impact lip color. Vaalein sävy oli kuitenkin sitten yllätyksekseni matta. En ole vielä kokeillut, että kuinka matta ja kuivattava on. Kolme huulipunaa yhteensä 21,90€. Clarinsin huuliöljypakkaus ei alkuunkaan ollut pahanhintainen, mutta siitä sai vielä 40% alennusta ja jos hiukan sekavaa kuittia oikein tulkitsen, maksoin kahdesta huuliöljystä yhteensä 10,17€. Normaalistihan yksi öljy on parinkympin pintaan. Sävyinä ovat 02 raspberry ja 03 red berry.


Benefitiä saa nykyään Suomestakin mutta en ole Kicksistä jaksanut sitä katsella. Nyt ostin Blush Boss- paletin, josta löytyvät täysikokoisina GALifornia, Hoola, Dandelion ja Dandelion Twinkle. Hintaa 46,90€.


Body Shopilta ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta kausituotteet olivat -50% ja koska vartalovoiteita etenkin kuluu, hyppäsivät Cactus Blossom- suihkugeeli ja Ginger- ja Banana-bodyjogurtit koriini. 


Lumenen kostetuttava geelinaamio olo kamppishintaan 9,90€ ja Cliniquen moisture surge concentrate kahden pullon pakkauksessa 40,90€.


Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpämä höpsähdin Ritualsin kohdalla. Itselläni ei ole kokemusta Ritualsista muuta kuin hotelli Tornista ja nyt ostin käsivoidesetin, joka sisältää käsivoiteet The Ritual of Sakura (hand balm), The Ritual of Dao (night balm), The Ritual of Ayerveda (hand balm) ja The Ritual of Karma (hand lotion SPF 15). The Ritual of Sakura- sarjan vaaleanpunainen setti sitältää pussukassa zenzational foaming shower gel, softening rice scrub, magic touch body cream ja carpe diem nourishing shampoon. Nämä olivat ihan yllättävänkin isoja kokoja travel exclusiveksi, kaikki tuotteet ovat 70ml paitsi suihkugeeli 50ml.

Tuli toisaalta shoppailtua liikaa, mutta toisaalta säästelin joulualessa ihan sen vuoksi, että tiesin pääseväni laivalle (ja Sephoraan). Nyt riittää ainakin kokeiltavia tuotteita. Mistä haluaisitte kuulla tarkemmin?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie