Huono päivä ja hamstraus

Huono päivä töissä, alennuskuponki ja uudistuvat kokoelmat. Järjettömän huono yhdistelmä.


Mulla on joku omituinen poskipunakausi menossa, joten mukaan tarttui punia loppuelämäksi.


Essencen uusista tuotteista kaikki eivät olleet tulleet myyntiin Kosmetik4lessille ensimmäisen tilauksen aikaan ja I Heart Makeupiltakin tuli välissä vielä uusi paletti, joten pieni lisätilaus oli paikallaan.

Essencen hinnoilla ja ensimmäisen tilauksen alekoodilla lompakko ei onneksi aivan mahdottomasti kärsinyt shoppailuterapiasta.

Fiilistelykuvia:



 Essencen käsivoide tuoksuu ihanan hedelmäiseltä. Wake Up Spring persikkainen poskipuna on pakattu mielenkiintoiseen rasiaan, jossa peili on punan alla. Soo Glow highlighter on voidemainen mutta muuttuu iholla puuteriseksi.


Luomiväripaletit ja yksittäinen nappi ovat vanhoista Limited Edition kokoelmista.


Halusin kokeilla vähän erilaisempia poskipunia, vanhat Essencen kokoelmat, hintaa n 2e kipale, ovat siihen sopivia.


Osa kevään uutuuksista oli jo tullut myyntiin. Valkoinen alushuulipuna vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kynsilakoissa on jänniä uusia tekstuureita.


Odotin pientä aurinkopuuteripalettia, mutta sainkin lautasen.


Vaaleanpunaiseen suklaaseen kääriytyy paria poikkeusta lukuunottamatta kimaltavia värejä ihanilla nimillää.  Paletin nimi Pink Fizz.



Poskipunia loppuiäksi Makeup Revolutionilta.


Freedomin huulipunista viisi oli samassa pakkauksessa, hintaa n. 7€ ja alareunassa oleva vielä yksinään. Näiden kanssa oli kyllä kaupan kuvat aivan eriä.


Vähän lisää Freedomilta.


Ja Catricelta.


MeMeMen huulipuna maksoi euron.


Salted Caramel on myöskin suklaapaletti, jossa tällä kertaa vähän enemmän mattasävyjäkin.


Essencen lisäuutuuksia. Ripsarit vaikuttivat hyvältä, mukana sekä pidentävää että tuuheuttavaa, yksi luomivärinappi uusista soft metalseista ja poskipunapallo hyvin neutraalissa ruskeassa.

Nyt vaan pyörin ympäri kämppää näiden ihanuuksien kanssa. Toukokuun ostosreissuun asti on nyt kyllä ostolakko ja LivBoxinkin tilaukseen tulee hetkeksi katkoa. Tsempattava oikeasti vähennysten kanssa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie