Helmikuun vähennykset

Helmikuussa tuli vähennyksiä reilu puoli ämpäriä. Kerään kuukauden aikana loppuneita kymmenen litran ämpäriin, joka pyörii paikasta toiseen.

Jostain syystä Blogger ei anna suurentaa kuvia, joten pienillä pitää pärjätä.


Loppuneita tuotteita yhteensä 27, joista suuri osa täysikokoisia.


In-shower voiteet ovat ihan lemppareitani talvisaikaan kun iho on kuiva ja suihkun jälkeen on kylmä alkaa rasvailemaan. In-shower antaa aikaa lämmitellä ilman, että iho alkaa kuivuuttaan kutisemaan.

Nivea In-Shower Body Milk (250ml) on iholla ehkä aavistuksen verran parempi kuin Lemon Juice & Glycerinen Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide (250ml). Tykkään Lemon Juice & Glycerinestä kuitenkin enemmän tuoksun, suomalaisuuden ja vähemmän liukkaan lattian vuoksi. Niveaa ostin vain, koska Joensuun Sokoksella ei Lemon Juice & Glycerinea ollut. Jatkossakin Lime ja Jogurtti tulee tuoksumaan kylppärissäni.

 
Hiukseni odottelevat väripurkkiin tarttumista ja käytin pois maskeja lähinnä hoitavina naamioina. Oranssi SensiDO Match oli pelkkä purkinjämä, jonka käytin kerralla pois. Punaisessa tukassa ei mitään muutosta. Biozell Color Mask Rasberry on ajalta jolloin blondatussa tukassa oli pinkit latvat. Nyt punaisessa tukassa pinkki tuli aavistuksen näkyviin kolmannella kerralla kun käytin purkin reilut jämät pois pitkällä vaikutusajalla. Pinkkiin taittuva väritys oli itseasiassa ihan hyvä haalistuvalle punaiselle.
 
KC- Professionals Color Mask Pepper minituubista riitti värin piristettä yllättävän moneen kertaan ja väri selkeästi muuttui punaisemmaksi. Tätä ostin jo ison tuubin jemmaan.


Korppu mikä korppu. Kosteusvoiteista loppuivat joulukalenterista tullut The Body Shop Fuji Green Tea Body Lotion (60ml) oli omaan nenääni epämiellyttävä ja liian ohut. Shea Body Butter (50ml) oli koostumukseltaan ja paksuudeltaan hyvä, mutta tässäkään tuoksu ei miellyttänyt. Yves Rocher Citrus Flower Body Lotion (200ml) oli hintansa 2€ väärti, enempää en olisi näin ohuesta ja mitäänsanomattomasta voiteesta maksanut.


Yves Rocher Redberries Exfoliating Shower Gel (200ml) oli nimestään huolimatta käytännössä samaa kamaa kuin tammikuussa loppunut vadelmaversio, tämä vain loppuvaiheessa jäi valkoiseksi kerrokseksi iholle. Ihan käyttökelpoinen arkikuorinta.

Lush Ocean Salt Face and Body Scrub oli rakkautta ensikäytöllä. Tätä on saatava lisää. Pikkupurkista riitti pariin kokovartalokuorintaan ja iho oli silkkisen sileä tämän jälkeen. Tuoksukin on ihanan raikas.


Suuvedet eivät yleensä kuulu arkirutiineihini, luotan enemmän lankaimeen. SB12 Mild Suuvesi (50ml) ja Pharmacaren Suuvesi (500ml) olivat molemmat omalla tavallaan pahoja. SB12 ei maistunut millekään mutta teki suuhun inhottavan kalvon ja Pharmacare maistui niin vahvasti minttuviinalle, että kieli tuntui palavan karrelle.


Putsareista loppuivat Yves Rocher Nutritive Vegetal-puhdistusgeeli (125ml), joka on talviaikaan vakkarituotteeni. Puhdistaa hyvin meikit ja kaiken muunkin kasvoilta ilman natisevaa kuivuutta. Uusi purkki on jo hyllyssä.

Yves Rocher Mini silmämeikinpoistoaine (50ml) oli ihan perusookookamaa. Ei vedenkestävälle meikille ja välillä alkoi kuivattamaan ihoa, ei jatkoon.

Essence Quick & Easy Sponge Nail Polis Remover purkki on ihan hyvä tuote kolme euroa maksaneeksi. Vaihdoin tämän uuteen kun sieni ei enää pysynyt sisällä ja alkoi hajoilemaan kynsille.


L´occitanen Verbena Ice Hand Cream Gel (10ml) oli jännä tuttavuus, nopeasti kuivuva käsivoide ei varsinaisesti tuntunut kylmältä, mutta jätti kivan kosteutetun tuntuman ilman tahmaisuutta.

The Body Shop Almond Hand & Nail Cream (30ml) käytin yövoiteena, mikä on poikkeuksellista näin ohuelle voiteelle. Tuoksu on mieto ja rasva ihan hyvä, mutta ei ihmeellinen. En ostaisi lisää, koska paremman tuoksuisiakin on valikoimassa ja toisaalta L´Occitanen Sheakäsivoide vaan on ykkönen.

Dermosil Hand Cream Spa & Sauna (40ml) oli vähän kummastus, miten spa & sauna liittyvät käsirasvaan? Päiväkäsirasvana meni, mutta ei mitenkään mieluinen.

Avon Foot Works Beautiful Kantapäitä pehmittävä voide (75ml) sisältää AHA-happoja, joiden vuoksi voide on itselläni talvikäytössä. Eipä sillä, että näitä kantapäitä kehtaisi esitellä. Imeytyy nopeasti ja joinakin iltoina olen rasvannut jalat kahdesti kun voide humahtaa ihoon kirjaa lukiessa.  Uusi ja isompi tuubi on nyt käytössä.


Schwarzkopf Bonacure Color Freeze CC-lämpösuoja -voiteen tehosta on hirveän vaikea sanoa kun en oikeastaan ollenkaan lämpömuotoile hiuksiani, käytin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ja siinä ihan hyvä.

The Body Shop Vitamin E Night Cream (15ml) tulikin jo aiemmassa postauksessa ja ihan hyvä voide oli. Voisin jopa ostaa lisää jos ei olisi kaapit täynnä.

Yves Rocher Ovale Lifting (15ml) on omaa ihoani vanhemmalle tarkoitettu, joten en ryppytehoista osaa sanoa. Viikon käyttöön tarkoitettu tuubi kesti itselläni kolme viikkoa ja oikein jo tuskastuin siihen.

Yves Rocher Active Sensitive -silmänympärysvoide (15ml) on vakiotavaraa, mutta siihenkin ehdin tylsiintyä kun tuubi ei tuntunut ikinä loppuvan. Hyvä perus-sy-voide kuivalle ja herkästi ärtyvälle silmänympärysiholle.


Värikosmetiikan puolelta loppuivat koko kuukauden meikkikuvissa näkyneet Essence XXXL Lipgloss Just Georgeus (5ml) ja  Oriflame The One 5-in-1Wonder lash. W7 Kabuki-sivellin  joutaa pois koska on kova ja karkea iholla.

Tuhannen pitkä loppuneiden postaus lyhyelle kuukaudelle. Loppuneitten postauksessa on se hyvä puoli, että kohta tietää saavansa jotain uutta, kun LivBox tulee.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie