Suunnitelman muutos

 Blogin suunnitelmassa lukee tämän päivän kohdalla viikonlopun Ruotsinristeilyn ostosten esittely ja keväisen Tukholman fiilistely.


No ei ole kuulema Tukholmakaan keväinen eikä sinne laivallekaan päästy kun keuhkoputkentulehdukseni paheni ja nosti lopulta kuumeen niin, että töihinkään ei loppuviikosta päässyt. Onneksi olimme ottaneet varausta tehdessä lisämaksullisen joustoturvan ja Tallink Siljan kanssa asioinnit peruutuksesta sujuivat hienosti ja rahat oli hyvitetty alle 48 tuntia peruutuksesta.

Keuhkoputkentulehdus on siitä "kiva" tauti, että yleensä yleistila pysyy melko hyvänä ja niin tälläkin kertaa. Olin koko loppuviikon sen verran virkeä, että tylsää tuli mutta sitten keskittymiskyky ei kyllä riittänyt mihinkään. Ja viimeiset opetukset oli kyllä todella tuskaista ennen saikulle jääntiä kun puhuminen on aika haastavaa jatkuvan yskän kanssa. Joskus aikoinaan astman ja keuhkoputkentulehduksen yhdistelmä on tarvinnut kortisonikuuria mutta nyt vaan yskittti, ei ahdistanut henkeä. Yskähän jatkuu keuhkoputkentulehduksessa kevyesti sen pari kolme viikkoa, eli tätä riemua riittää varmaan vielä ensi viikollekin asti. Toivottavasti sentään tulevan viikonlopun puuhista pääsen sitten raportoimaan. 

Ja ensi viikolla on jo vappu. Opiskelijavapusta tietenkin on kokemusta aika monelta vuodelta mutta mitäs ne opettajat tekee vappuna?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie