Loppuneet 13/2021

 Taas on loppuneiden korissa sen verran tavaraa että ei päästä kuun loppuun asti ellei välillä tyhjennetä.

Sensodyne Extra Fresh Gel on vakkari Parodontaxin ohella. 

Yves Rocher Mango & korianteri suihkugeeli ja vartalovoide. Ihan kivoja, tuoksu ei ole kovin vahva. Suihkugeelistä osan käytin käsisaippuana, osan suihkussa. Vartalovoide oli ohutta ja nopeasti imeytyvää.

Lumene Lempeä rauhoittava päivävoide oli liian paksua ja huonosti imeytyvää meikin alle, joten toimi reissukosmetiikan pussissa vartalovoiteena.

Cien Mango suola-öljykuorinta jätti ihon mukavan pehmeäksi. Voisin ostaa lisää mutta tällä hetkellä käytän harvakseltaan pesukinnasta kuorinnan sijasta. 


Catrice Recovering Overnight Face Mask jätti kasvot tahmeaksi. Toimi lähinnä yövoiteena, ei naamiona. Limited Edition mutta en ostaisi uudelleen muutenkaan.

Lumene Harmonia kosteusbalsami auttoi atooppisen ihon pahimpiin kohtiin mutta tälläinen 30 millin purkki loppuu vartalolla käytettynä äkkiä. Harmi kun Harmoniaa ei enää saa.

Isadora Quick Dip Nail Polish Remover poisti monet kynsilakat mutta sisukset alkoivat olla aika riekaleina ja kuivia. Pitkään tätä käytinkin ja voisin ostaa uudelleen ellei edullisempia vaihtoehtoja ole.

Lumene Valo Heleyttävä ja korjaava silmänympärysvoide loppui sopivasti ennen pakkasia, koska pakkasille tämä ei riitä. Ihan jees mutta en ehkä ostaisi uudestaan.

Lumene gel effect sävy 54 Kevätnurmella oli kiva kynsilakka. Lumenen lakat ovat olleet kohdallani hyviä, tosin on tainnut olla vain näitä kimalleversioita kokeilussa. 


The Body Shop Fuji Green Tea ja Almond milk & Honey -käsivoiteet olivat kivoja ja tuoksut riittävän mietoja, että näitä pystyi käyttämään töissä tai muissa paikoissa, joissa en halua tuoksua vahvasti.

Pierrot minihammastahna on ollut reissupakkauksien vakkari pitkään. 

Oriflame The One Power Shine Lipstick Clover Haze oli kiva, joulunaikaan sopiva neutraali kimallepuna jos niin voi sanoa. Tuotetta ohuessa puikossa oli vain 1,7 grammaa, joten kului nopeasti.

YSL Volupte Tint-in-oil N°7 oli vanha, pakkauksesta ei nähnyt paljonko on jäljellä eikä muutenkaan lempparini huuliöljyistä. 

DermosilKaura Vartalovoide oli aika paksua eikä meinannut imeytyä.

Yksi Invisibobble katkesi vuoden melkein päivittäisen käytön jälkeen.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie