Pannuprojektin vaihdokset

Kävin vasta viime viikolla pannuprojektia läpi ja totesin silloin, että osa tuotteista ei enää hirveästi iloa anna. Päädyin sitten lopulta siihen, että neljännesvuosi on ihan riittävä aika katsoa haluaako tuotteen käyttää loppuun. Tein viimeisiä testauksia viikonloppuna ja muutama tuote lähtee nyt roskiin.


I heart makeup (nyk. I heart revolution) I heart chocolate-paletti on vanha ja siitä on kansi rikki niin, että se ei pysy kiinni. Sain kaksi sävyä pannulle ja suurin osa muista on kuivia ja huonosti häivyttyviä. Sain lauantaina aivan karmean meikin aikaiseksi kun kokeilin noita tummempia sävyjä.

Nyx wonder stick on liian rasvainen, tuntuu, että kun alan häivyttää sitä, niin se leviää pitkin naamaa.

Lumene Beauty Serum tuottaa pettymyksen joka meikissä joko rullautumalla, laikuttumalla tai tekemällä jotain hyvin kummallista naamassa, joten menköön. Tätä on pieni pullo tummempaa sävyä joulukalenterin jäljiltä ja kokeilen jossain vaiheessa onko lopputulos sillä sama.

Revolution Strobe Balm Rose Gold alkoi kuivua pinnasta ja on vähän liian tumma. Saan sen kyllä häivyteltyä käyttökelpoiseksi mutta vaikeaa noin kuivalla tuotteella.


Tilalle pannuprojektiin otin I heart makeup Salted Caramel-paletin, Benefit girl meets pearl nestemäisen highlighterin, Lmene Nude perfection fluid foundationin ja Benefit Hoola-minibronzerin.


Hoolassa ei vielä paljoa käyttöä näy. Highlighterista en tiedä yhtään paljon siinä on. Olen käyttänyt sitä enimmäkseen koko kasvoille ihan joko paljaaltaan tai meikin alla ja Lumenen meikkivoiteesta näkyy käyttöraja pullon yläosassa. Aika käyttää tämä pois kun on vielä vanhaa valikoimaa.


Salted Caramelista asetan tavoitteeksi saada pannun näkyviin mattasävyistä ennen koulun alkua syksyllä. Kesällä tulee töissä käytettyä muita meikkejä niin annan tälle vähän pidempään kuin neljännesvuoden.


Lisäsin nyt myös virallisesti essencen kiss the frog huulipunan sunnuntaina loppuneen huulipunan tilalle.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie