Suolaista ja makeaa



Alkaa  olla kyllä aika lailla herkkublogi mutta kerta näitä luette niin sama kait se näistä on kirjotella silloin kuin sattuu kaupasta mukaan. Tällä kertaa maistelussa Pandan Taffel Chips choco, Haukkaus valkosuklaa &karkki, Haukkaus maitosuklaa &minttu ja Cloetta PusPus- mansikkalaku.


Omaan suuhun suklaasipsit maistuivat lähinnä suklaakekseiltä. Mielestäni sipsi oli paksu ja suolan ja makean kontrastia ei ollut. Kolmen, neljän sipsin jälkeen tökki ja loput maistatin Terhon hallituksella, joka kyllä tykkäsi näistä enemmän. Kaloreita suunnilleen saman verran kuin sipsissä tai suklaassa, mutta mieluummin otan vain jomman kumman sitten.




Haukkaus suklaapatukoissa on alle 1g sokeria per patukka ja sen kyllä maistaa. Valkosuklaa & karkki oli maultaan totaalisen lastensuklaa. Karkki maistui hedelmäisenä, suklaa ei sulanut suuhun ja koostumus oli karkea. Maitosuklaa & minttu taas maistui mielestäni huonommalta versiolta Puhdistamon mintturaakasuklaasta. Ei toki sulanut suussa tämäkään. Kuvitus on lastensuklaan ja ainakaan oman tuttavapiirin lapset eivät ihan näin "terveyssuklaalla" suostuisi suklaata korvaamaan. Sokerin sijaan näissä on ensimmäisenä ainesosana maltitoli.

PusPus-laku sentään oli ihan hyvää. Vähän esanssinen mansikka toki mutta laku oli oikein tuoreen oloinen ja maistui. Lakua ja täytettä on oikeassa suhteessa ja laku ei ole liian sitkeää kuten muistaakseni esim. muumilakussa. Tykkään sarjan muistakin lakuista tosi paljon, joten sinällään ei ihmekään, mutta toisaalta en ihmettelisi jos tämä jäisi kausimauksi näin ystävänpäivän lähestyessä.

Ainakin yhden karkkipostauksen verran on karkkia jemmassa jos vielä uutuuksista jaksatte lukea.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie