Mihin se syksy meni?

Ei ainakaan kandin tekoon. Kandi piti tehdä elokuussa ja sitten tuli pieniä esteitä ja pääsin aloittamaan vasta lokakuussa. Yhden päivän sain tehtyä ja siitä eteenpäin se ei olekaan edennyt. No, näettepä kuvina mihin kaikkeen muuhun syksy on mennyt.



Savilahti/UEF

Olin siis töissä 2.9 asti ja yliopistolle siirryin taas 3.9.  Ensimmäiset pari viikkoa meni niin omien fuksien kuin muidenkin pääaineiden fuksien kanssa.


Oli hallitusesittelyjä ja ylioppilaskuntaesittelyjä ja tuntuu, että puoli syksyä on vaan tullut esiteltyä sitä tai tätä ständeillä.


Vuosijuhlia varten piti shoppailla kenkiä.



Kylppäriremppa tuli onneksi valmiiksi, en ole ihan varma olisinko jaksanut enää kuudetta viikkoa käydä vessassa ja suihkussa naapurirapussa, etenkin kun kävin vielä keikkaa yövuoroissa.



Moneen kertaan ehdin myös ihmetellä mattoparkaa, joka oli roikkunut narulla koko kesän.


 Tein reilummin makaronilaatikkoa ja olin jo siinä vaiheessa kuukausissa sekaisin.


Kävin töissä. Tapaan kuvailla työmatkaa aika säännöllisesti kun siitä huomaa hyvin vuoden kulumisen.


 Minna-Marttojen kanssa käytiin Pionissa ja Poimunlehdessä kukkia sitomassa.


Liperin Leipäpäivässä käydessä kuuluu käydä myös ruispuurolla. Leipäpäivä järjestetään vanhalla koulullani ja siellä on aina välillä kiva käydä katsomassa mikä on muuttunut. Isossa tapahtumassa huomaa myös sen, että aika harva enää tunnistaa kylillä.


Vuosijuhlavalmisteluja, menossa Kuolon (Kuopion lääketieteen opiskelijat) vujuille.


Ensilumi tuli lokakuun lopulla ja mattoraukka oli edelleen kastumassa narulla.


Hymy- ja valitusviikon ständit olivat vastuullani nyt toista kertaa.


Vihdoin ja viimein ne vujut. Kampauksen tein itse kun en jaksanut varata kampaajaa. Latvat pitäisi siistiä mutta olen vaan vitkutellut senkin asian kanssa.


Kun jalat oli tanssittu edellisenä iltana kipeäksi, oli ilo vetää jalkaan maiharit. Uudet Jalaksen Fantomit on vaan niin paljon mukavammat kuin mitkään korkkarit tai edes vanhat M05:ni.


Hiljalleen saa alkaa valmistautua jouluun. 


Sukkapuikotkin tuli pitkästä aikaa kaivettua esille kun läsnäoloa vaativat luennot alkoivat. Mulla on tunnetusti kaksivuotiaan keskittymiskyky luennoilla ja on pakko neuloa, että pysyn edes hereillä.


Joulusuklaitakin on pikkuhiljaa maisteltu.


Ja paistoin lettujakin.


Syksyn deadlinelista näyttää epäilyttävän tyhjältä vaikka siellä onkin pari pikkujuttua kuten kandi ja toinen melkein kandinkokoinen essee.


Liikuntalääketieteen seminaaripäivässä saatiin kuulla todella hyvä luento Nainen ja liikunta, aiheesta saisi kyllä olla kokonainen kurssi opinnoissa. Seminaarista lähdin kesken pois kun piti mennä nukkumaan ennen yövuoroa.


Muutaman tunnin ehdin nukkua ennen B-junnujen lätkämatsia. En ollut käynyt Niiralanmontussa hallin remontin jälkeen ja ihan hyvältähän tuo näytti. Serkkuni kävi pelaamassa Kalpaa vastaan ja junnumatsista tuli ihanasti mieleen ajat, jolloin kuskasin pikkuveljeä treeneihin sen sijaan, että olisin lukenut kirjoituksiin.


 Kynttilöitä on pitänyt pikkuhiljaa alkaa polttelemaan.


Matto hävisi lopultakin narulta.


Partiolaistenkin joulukalenteri saapui. Tästäkin tulee muistoja ajalta kun itse kiersi näitä myymässä.


Ja olin taas töissä, tämä on ehkä jo aamulta kun olen tulossa kotiin päin ja kävellyt takaperin mitä tapahtuu usein yövuoron jälkeen.


Dentinan vujut.



Ja jatkot. Kelloja siirrettiin yön aikana ja luulin olevani noheva ja nukkuvani ylimääräisen tunnin mutta taksissa huomasin että kello on puoli viisi ja olen tanssinut senkin tunnin.


Sorruin ja ostin Urban Decayn Naked Cherry-paletin.


Ostin myös söpöt jouluvalot.


Tällä viikolla kävin kolmesti salilla ja Pyhäinpäivää vietin rennosti lenkillä lainakoiran kanssa. Lainakoira voisi olla ihan kiva useamminkin, tuli taas löydettyä ihan uusia maisemia. Normaalisti ulkoilutan vain kännykkää ja Bookbeatia ja syksyn aikana olen ehtinyt kuunnella Leena Lehtolaiset ja Viveca Stenit läpi. Suosituksia hyvistä dekkareista otetaan siis vastaan.





Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie