Heinäkuun loppuneet

Nyt tulee hetken näköjään vaan roskapostauksia kun edellinen oli kesäkuun roskat ja tämän jälkeen tulee vielä declutter-postaus. Pakko saada roskat pihalle, koska maanantaina alkaa reilun viikon varoajalla kylpyhuoneremontti ja kylppäri ja eteinen piti tyhjentää makkariin ja keittiöön. Kuvat ovat myös vielä normaaliakin huonompia, koska kuvaustilaa ja valoa ei ole.


Kesäkuun pikkupullojen käytön jälkeen heinäkuussa tuntui loppuvan hyvin vähän, mutta kuitenkin kohtalainen kasa tuli saatua aikaiseksi.


Nivea in-shower body milk oli käytössä ilta- ja aamuvuorojen välissä kun uniaikaa ei ole tuhlattavaksi kunnon rasvaukseen. Hyvin kevyesti kostetutti ja piti huolella huuhtoa pois tai ihoon jäi tahmaisia kohtia.
Sim Jolie Mome suihkugeeli sisälsi pientä kultahippua, joka ei kuitenkaan jäänyt iholle. Kultaisuutta lukuunottamatta hyvin perussuihkugeeli.
Yves Rocher Apple Star Anise refreshing shower gelin käytin käsisaippuana kun oli taas liikaa suihkugeelejä. Ihan hyvän tuoksuinen ja toimi hyvin käsisaippuana.
Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner tuli BetteBoxista jossain vaiheessa. Tykkäsin. Tukkani on tällä hetkellä pitkä, luonnonkihara ja suurimmaksi osaksi värjäämätön, kuiva ja helteessä aivan mahdoton. Tämä kosteutti ihan hyvin.


The Body Shop Almond & Moringa käsivoiteet. Kummankaan tuoksu ei lemppareita ja molemmat melko ohuita joten toimivat paremmin päiväkäytössä.
Dermosil karbamidipuikko on vakkari, uusi on jo käytössä. Ihan paras kuiville kantapäille.
O´Keeffe´s Working hands käsivoide teki enemmänkin kalvon käsille kuin kosteutti. Toimi kyllä tiskatessa paremmin kuin moni muu käsivoide, mutta muutoin ei kyllä jatkoon.
Avon Sun+ After sun käytin aurinkoihottumaisiin käsivarsiini. Sinistä ja purkissa on varoitus, että saattaa värjätä, en onneksi huomannut lakanoissa ja vaatteissa värjäymiä. Ihan ok, mutta mieluummin käytän ihan kunnon aloe geeliä. Tässä tosin oli mukana reilusti alkoholia mikä viilensi kutiavia kohtia.


Clinique all about eyes on jo toinen minikoko, jonka käytin. Harkitsen jossain vaiheessa täysikokoisen ostamista. Etenkin meikin alla toimii hyvin.
TBS Vitamin E moisture creamia on toinen purkki odottamassa, lempparini päivävoiteeksi helteiden ulkopuolella.
Ziaja natural olive cream vaikutti aika jankilta alkuun mutta levittyi ja imeytyi kuitenkin kevyesti ihoon. Purkki on kyllä todella iso sisältöön nähden. Tarjouksesta voisin ostaa uudestaan.
YR Candied Orange & Almond huulirasva on jostain vanhasta joulusarjasta. Aika perus väritön huulirasva.
Madara Scrub exfoliating oil-to-milk scrub oli ihana. Voisin ostaa täysikokoisen. Helppo kuorinta ja jätti ihon todella pehmeäksi.
Lumene Lähde Pure Dew drops oli toinen minkä käytin ja minikoko on jemmassa. Tykkään ihan mutta välillä haluaa jotain muutakin.


Essence all about matt! oil control paperit kuluivat pitkälti kasvojen kuivaamiseen ennen meikkaamista.
Essence xxxl longlasting lipgloss oli työhuulikiiltona ja sävyn nimi katosi työtakin taskuun. Yllättävän pitkäkestoinen ja kesti harvinaisen pitkään tyhjentyä.
I heart makeup I heart my lips Heart is pumping sydämenmuotoinen huulipuna oli työpäiväkäytössä ja vihdoin loppui.
Oscar de la Renta Bella Blanca -näyte tuli BetteBoxista ja oli ihan ok. Ei kuitenkaan ihan oma tuoksuni.
Essence mattifying compact powder 10 light beige oli viime ja tänä kesänä kesäpuuterina kun on liian tumma talveen ja vihdoin loppui. Ihan ok puuteri.

Tämmöset tällä kertaa. Jännä nähdä mitä elokuussa saa loppumaan rempan aikana.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie