Toukokuun luetut ja kuunnellut

Star Wars-kirjojen luenta edistyi toukokuussa Rogue Onella ja alkuperäisellä trilogialla, joka on vaan niin paljon parempi kuin esiosat. Rogue One oli melko tasainen laadultaan, ei mikään huikea mutta ihan ok leffakirjaksi. Trilogia on suoraan leffojen käsikirjoituksen mukainen, joten leffoja tuntemattoman voi kyllä olla vaikea välillä seurata kohtauksesta toiseen hyppimistä.





















BOOKBEAT KIRJAT

Agatha Christie:
Vaarallinen talo
Neiti Lemon erehtyy
Kuolema Niilillä
Salaperäiset rukiinjyvät
Murha maalaiskylässä
Lordin kuolema
Hercule Poirot ja salainen kaava

Suurin osa Christien tarinoista oli tuttuja ja puolessa välissä muistin kuka murhaaja on, mutta esimerkiksi Neiti Lemon erehtyy oli mielestäni luennassa (tai kuuntelussa) ensi kertaa. Välillä Christien kirjoissa on hankala pysyä kärryillä henkilöistä kun niitä on aika paljon, mutta kyllä niihin jossain vaiheessa pääsee kärryille.


Kiehtovat geenit - Mihin geenitietoa käytetään?

Kiehtovat geenit - Mihin geenitietoa käytetään? oli ensimmäinen kirja jonka luin kännykällä BookBeatista ja lukeminen oli yllättävän sujuvaa. Koska genetiikan kurssi tuli käytyä talvella, en itse hirveän paljon uutta oppinut, mutta asiaan perehtymättömälle oikein hyvä perusteos luettavaksi.

Kesän aikana on kyllä ollut tarkoitus lukea myös koulukirjoja tai muita tietokirjoja omasta kirjahyllystä pois, mutta hitaasti ovat edenneet. Pihaan pitäisi saada jokin penkki, jolla istua ja lukea. Sisällä ei jaksaisi töröttää, etenkään kun naapurissa on tänään alkanut kahden kuukauden remontti, jonka keskellä pitäisi saada nukuttua yövuorojen välit.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie