Joulukalenterin luukut 18-21


Huh heijaa, aloitin työt taas maanantaina ja olen duunissa tammikuun lopulle. Kivaa olla töissä ja nähdä työkavereita, mutta syöhän se aikaa etenkin kun vielä puuttuu parikymmentä sivua esseetekstiä kouluhommista tälle vuodelle. Näkyy varmasti myös täällä blogin puolella kun työmeikki on sama päivästä toiseen niin ei jaksa hirveästi mistään uudesta intoilla. Myöskään joulukalenteri ei ole jaksanut tällä viikolla vielä innostaa.


18. päivä tuli taas näitä näppäimistönputsaussiveltimiä Makeup Revolutionilta. Essencen kynsilakka 02 santa clause´s surprise onneksi oli mieluinen. Lakkaamaanhan ei tosin työssä ollessa voi alkaa.


19. päivä tuli MuRilta strobe balm sävyssä rose gold ja Essenceltä väritön huultenrajauskynä. Omistan näitä yhden mutta tämä uusi kierrettävä malli on kivempi.


Eilen tuli taas MuR sivellin ja nyt ne on onneksi kalenterista loppu. Essencen mattapuna matt matt matt sävyssä 05 RED-Y OR NOT? näytti ainakin tuubissa hyvältä ja tuubi on huippusöpö.


Tänään sitten sain essenceltä puhelinlankapompuloita ja MuRilta  aivan liian tumman baked highlighterin sävyssö gold addict.

Olin alunperin MuRin kalenterista enemmän innoissani mutta alkaa näyttää siltä että essence vie kuitenkin voiton tänä jouluna. Loput luukut katsellaan sitten alkuviikosta ensi viikolla.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie