Syyskuun ostokset





Syyskuussa tulikin osteltua yllättävän paljon. Essencen jo esitellyt tuotteet jätin pois tästä niin ei tule kilometripostausta.

Essencen paketissa oli myös Paesen hyaluronihappotiiviste, joka maksaa alle puolet Lumenesta. Kokeillaan onko tästä mihinkään. Catricen kolme nestemäistä huulipunaa ovat kausituotteita.



Lumene Valo glow boost essence eli perinteisemmin hyaluronihappotiiviste oli Sokoksen Kutsu kauneuteen- tapahtumassa tarjoushintaan 19,90€ ja L´Occitanen sheakäsivoiteesta sain kupongilla -20% eli noin 20€ jäi maksettavaksi.


Dermosilin Heel care stick oli pakko-ostos kuten kerroin, hintaa kuuden euron kieppeillä. Otin kosteusvoidepurnukan samalla, niin pisteet riittivät mandariinisuihkugeeliin.


Luonnonkihara tukka imee itseensä aivan älyttömästi öljyä ja kun edellinen pumppupullo alkoi olla lopussa otin kokeiluun sekä Garnierin että Klippoteketin pullot. Klippoteketin spray balsam on lähes jatkuvassa käytössä. Miun tukka tarvii ja kestää rasvottumatta reilun öljyämisen heti pesun jälkeen märkänä ja aamuin illoin suihkuttelun tällä spray balsamilla. Sitten jos tarvitsee kostuttaa tukkaa muutoin, kostutan kosteuttavalla jätettävällä hoitoaineella ja tarvittaessa vielä rasvailen latvoja voidemaisella jätettävällä hoitoaineella. Ollaan vasta syyskuussa ja sekä tukka, että päänahka alkaa olla aivan kuivia, odotan innolla talvea. NOT. Blistexin huulirasvan ostin ihan vaan koska halusin kokeilla sitä.


Essencen huulikiillot ostin koska oli nälkä ja väsytti ja migreeni pukkasi päälle. Tiedostan ongelmani 😉 Iisin kosteuspyyhkeitä käytän käsien putsaukseen kun meikkaan ilman vesipistettä ja levittelen meikkiä sormin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie