Viime vuoden suosituimmat postaukset

Hyvää tätä vuotta!
Palataan vielä sen verran viime vuoteen, että katsotaan viime vuoden suosituimmat tekstit läpi.


1. Sijalla viime vuodelta on katsaus Catricen #DIY Advent Calendar. Tämä ihan hämmensi sillä, miten suosittu se oli, mutta aika harvassa olivat toisaalta joulukalenterin esittelyt silloin kun tämän avasin.

2. Suosituin, ihan ansaitusti on vieraskynänä toimineen Taijan teksti endometrioosista.


3. Postaus bluebiit-aktiivisuusrannekkeesta jaksaa edelleen kiinnittää ihmisten huomiota hämmentävän paljon. Houkuttaisi melkein hankkia ihan oikea ja kunnollinen aktiivisuusmittari ja nähdä kiinnostaisiko se ihmisiä yhtä paljon.


4. Maaliskuun Bettebox oli neljänneksi luetuin. Baby oil on vielä korkkaamatta, muut tuotteet onkin jo käytetty.


5. Luetuin on historiakatsaus minusta. Herranen aika sentään miten aika juoksee, tuosta Colosseumin kuvastakin on jo kymmenen vuotta. Oltiin italian ja hissan kurssilaisten reissulla Roomassa ja juostiin viikon ajan katsomassa kiviä päällekkäin, kiviä vierekkäin ja kiviä peräkkäin. Hajoitettiin varmaan puolet leirintäalueen korkkiruuveista ja hämmästeltiin nunnia viereisissä mökeissä. Haikailen niin tuota aikaa kuin tuota kroppaakin takaisin.

+1 Nostan vielä toissavuotisen tekstin opiskelusta UEFin terveystieteillä esiin, koska siihen tulee edelleen kommentteja ja sen kautta tulee yhteydenottoja. Hakuhan alkaa taas kohta!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie