Pannuprojekti 2109


Pannuprojektiin valikoitui tänä vuonna 19 tuotetta, joista suurin osa on mahdollista käyttää vuoden aikana, mutta joiden kanssa joutuu kyllä tekemään töitä.


Ensimmäinen tuote on Lumenen Instant Glow Beauty Serum sävyssä Universal Light. Tällä hetkellä raja menee tuossa Lumene tekstin kohdalla.
Dermosil Summer Dream Primer SPF 20 menee elokuussa vanhaksi ja tätä taitaa olla vielä toinenkin tuubi jemmassa. Jäljellä ehkä kolmasosa 20 millistä.
Essence all about matt! ja Nyx Baked Blush sävy Spanish Rose näkyvät paremmin seuraavassa kuvassa.
Yves Rocherin silmämeikinpohjustaja on melkein täysi.



Lancome huuliöljyshaker sävyssä Bees-ness girl toivottavasti vajuu ennen kuin menee piloille kuten toinen tuoksu, joka minulla aikaisemmin oli.
L`Oreal color riche shine 112 Only in Paris kului hyvin jo viime kesänä ja haluaisin saada sen loppumaan tulevana kesänä.
Yves Rocher eye pencil  Baie Nude on glitterinen nudekynä ja essence Wanted sunset dreams Limited Edition kulmakynä sävyssä 2 on ihan paras kulmakynä mitä olen käyttänyt.


Lover EdP on ollut varastossa vaikka kuinka kauan ja sen on aika kulua tai lähteä.
Kynsilakkoja on kaksi, koska käytän Sally Hansenia sormissa ja essenceä varpaissa. Kuiville kynsinauhoille essencen hydra nail care serum, jota saisin käyttää tiuhempaan. 


Nyx Wonder stick, Lumenen poskipunapuikko ja Revolutionin highlighter pääsivät mukaan voidemaisista tuotteista. Voidemaiset tuotteet lähtevät vuoden lopussa roskiin, oli niitä käytetty tai ei, mutta kiva olisi saada niitä käytettyä.


I ❤ Makeupin I ❤ Chocolate paletti sai vielä tämän vuoden armon aikaa, tästä on sulkumekanismi rikki ja paletti ei aina hirveästi houkuttele meikkaamaan, joten tämä saattaa kadota jo aikaisemmin kuin vuoden lopussa.
Catrice Make-up freezing sprayssa häiritsee muihin verrattuna tuoksu, mutta yritän käytellä tämän pois.
Catrice kaviar gauche highlighter on leipälautasen kokoinen, joten loppumaan tämä ei tule, mutta haluaisin saada tähän kulumaa. Tässä on kökkö lukitusmekanismi, joten matkoille tätä ei voi ottaa.



Sen sijaan, että vähentäisin projektissa olevia tuotteita, taidan vuoden mittaan täydentää loppuneiden tilalle vastaavia tuotteita. Tekemistä näissä kyllä riittää ihan näiltäänkin. Yritän parin kuukauden välein kuvailla muutoksia tuotteissa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie