Maaliskuun Bette Box

Sain boxin tänään pakettiautomaattiin ja ainakin kanniskelun perusteella tuntui ihan lupaavalta.


Tämä oli nyt toinen kolmen kuun tilauksesta ja tämän perusteella en muutoin ehkä tilaisi uutta, mutta olen melko lähellä ilmaisboxia ja koska aloitan kesätyöt tänä vuonna aikaisemmin, harkitsen vielä, että jatkaisin kesän yli. Katsotaan kuitenkin vielä tämä ja seuraava boxi ennen päätöstä.


Teemana on hehkua ja hyvinvointia. Odotin jo otsikon perusteella alekoodia uuteen Hehkuun (aukeaa Kuopioon tämän kuun aikana) mutta sitä ei ollut vaikka Hehku oli kyllä nostettu jo ostospaikkana esille ensimmäisen tuotteen kohdalla.





Paino ja kiva nesteenhölskyntä mikä avaamattomana kanniskellessa tuli, johtui SB12 suuvedestä ja Natusanin baby oilista.


Kokonaisuus on mielestäni melko neutraali, vähän vaisuhko mutta tulee käyttöön, paitsi Floradix, jota kohtaan koen syvää ennakkoluuloa. Tätä on tullut ennenkin ja mielestäni pakkaus on järkkyruma ja mie vaan tykkään ottaa vitamiinini ja rautani tabletteina. Floradix on yksi niistä tuotteista, joita omaiset tuovat osastolle toivoen, että juotetaan potilaalle ja sitten niitä pyörii lääkehuoneen jääkaapissa vielä puoli vuotta kotiutumisen jälkeen. Yleensäkin ajatus kiva, että tuodaan sairaalaan syömistä ja juomista ja lisäravinteita mutta etenkin kylmässä säilytettävät ei oikein toimi kun niitä ei saisi hygieniasyistä säilyttää osaston jääkaapissa ja hoitajien vaihtuessa ei ole mahdollista muistaa jokaisen omia eväitä. Plus, että kaikkien ei ole sallittu syödä kaikkea sairauden tai lääkityksen vuoksi. Koskien etenkin lisäravinteita. Mutta eteenpäin.


Lumene lähde pure arctic miracle kaksiosainen micellar-puhdistusvesi on mielenkiintoinen uutuus. Poistan meikkejä Garnierin kaksifaasisella misellivedellä etenkin baari-iltojen jälkeen ja kiva kokeilla toimiiko tämä yhtä hyvin. Paljon mieluummin käyttäisin Lumenea kuin Garnieria, ihan jo sen takia, että lähes täysin vettä olevia tuotteita on idioottimaista tuoda Suomeen rahtaamalla kun meillä on vettä ja tuotevalmistajia omasta takaa.

Nivea cellular anti-age volume filling pearls serum kasvoseerumi (enkun ope saisi hepulin kun kirjoitan kaiken pienellä, mutten jaksa vaihtaa isoja alkukirjaimia) on hauskan näköinen hyaluronipalloseerumi. Olisi pitänyt aloittaa anti-ageily jo jokunen aika sitten niin ihan kiva päästä tätä kokeilemaan. Saa nähdä häviääkö rypyt kun tämä lupaa niitä tasoittaa.  

Ziaja oliivi kevyt kasvovoide on myös kiinnostava, samaa sarjaa onkin vartalotuotteita testijonossa. Luulen, että odotan suosiolla tämän kanssa keväämmälle kun tällä hetkellä mennään vielä paksuilla talvivoiteilla ja öljyillä. Tämäkin tosin on kuivalle ja normaalille iholle.


SB12mild-suuvesi on bonustuote mutta täyskokoinen. Joskus aikoinaan tuli minikoko ja tämä mild versio onkin ainoa, jota näistä pystyn käyttämään. Tulee käytettyä kun refluksin vuoksi henki kyllä haisee. Normaalisti en kuitenkaan suuvesi osta vaan yritän hoitaa ongelmaa vähän pitkävaikutteisemmilla konsteilla kuten ruokavaliolla. SB12-purukumi kyllä on ollut joskus käytössä ja se on ihan hyvää tavaraa hengenraikastukseen. Monesti kulkee opiskelijahaalarin taskussa ja on nimittäin aivan parasta baari-illan jälkeen kun suu on aivan kuiva.

Manna Kadar hd mascara ripsiväri tuli minikokoisena ja mielestäni minikoosta ei saa koskaan kunnollista käsitystä siitä tykkäisikö täysikokoisesta. Ehkä muut eivät ole sitten niin tarkkoja esimerkiksi varren painopisteistä ja muusta mikä minissä ja täysikokoisessa eroaa.

Floradixista puhuttiinkin jo.

Natusan first touch baby oil tulee käyttöön kunhan kaikki muut kymmenen vartaloöljyä on käytetty. Tässäkään ei aivan huonoin annostelukorkki mutta ei silti niin hyvä kuin pumppu olisi. Mielestäni pumppu öljyssä on ehdoton kun muuten koko pullo on jossain vaiheessa öljyssä kun sitä joutuu ottamaan lisää.

Semmosta tällä kertaa, tällä viikolla tulossa muun muassa keijupölyaccidentti ja asiaa alapäästä, sekä essencen uutuuksia tarkemmassa syynissä.

Kommentit

  1. Kiva boxi! Tuota ei kyllä varmaan moni tule ajatelleeksi, että potilaille ei kannata roudata kaikenmaailman ruokia ja juomia. Itsekin olen vienyt tädilleni vaikka mitä ajattelematta, että ne jää pyörimään sinne lääkehuoneeseen. Ei heti tule mieleen, että kaikki lisäravinteet ei ehkä sovi tiettyjen lääkkeiden kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie