Fazerin Dumle-uutuus


Fazerin Dumle-levyä näkyi jo somessa moninpaikoin ja tänään kun kävin hakemassa unohtuneita roskapusseja kaupasta ja näin näitä hyllyssä, nappasin yhden kokeiluun.


Kyseessä on siis perinteinen Fazerin sininen, jossa on 12% toffeepaloja. Levy oli hajonnut ja tutkimastani pienemmästä osiosta löytyi alkukatsauksella vain reikiä.


Vieläkään ei toffeeta.


Löytyi lopulta. Toffeepalat ovat kohtalaisen pehmeitä, mikä turkinpippurisuklaaseen verrattuna tekee tästä mielestäni paremman. Vähän jää toffee hampaisiin niin kuin toffeen kuuluu, mutta ei muodostu makuelämykseksi. Olisin kaivannut ehkä suolaisempaa toffeeta. Nyt koko suklaa jäi vähän vaisuksi. Toki en ole mikään hirveä tämän tyyppisten suklaiden fani, tykkään enemmän joko tavallisesta maitosuklaasta tai täytesuklaasta. Lontoon rae jää edelleen parhaaksi Fazerin epämääräisiä paloja suklaaksi.

Joko olette maistelleet Dumle-levyä?

Kommentit

  1. Söin Kismet "con Geisha" uutuuspatukan ...Mutta eipä sekään mikään nappi-valinta ollut verrattuna Geishaan/Kismettiin. Ja tuossa 3 palaa normaalissa Kismetissä 4.
    Tulikin mieleen, onko Geishaa enää nappeina, niissä pötköissä?
    Pitää kyllä maistaa tuota, heti kun hampaan reikä on korjattu viikon päästä ...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä mielestäni törmännyt Geishanappirulliin, ainakaan fazerin sinistä ei enää mielestäni saa nappirullissa. En tosin itse Geishaa syö niin varmaksi en osaa sanoa. Koko ajan tulee uutuuksia, mutta aika iso osa niistä tuntuu olevan huteja.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie