Kaikki heti mulle nyt!

En yleisesti ottaen tule kovin hyvin toimeen epätietoisuuden kanssa ja odottaminen ei myöskään ole lempilajejani. Toisaalta on aina kiva kun on jotain mitä odottaa, edes pieniä juttuja mutta välillä menee vaan hermo.

Nyt odotellaan mm.

-että joulukuun tentin arvosana tulisi. Menee hermo kun ei tiedä pääsikö läpi ja ensi viikolla on jo uusintaan ilmoittautumisen deadline.

-että tietäisi paljonko tulee rahaa ja milloin. On tulossa useammasta paikasta palkkaa, palkkioita ja myyntituloja ja vain haalea aavistus paljonko ja milloin.

-että olkapää ei olisi enää kipeä. Googlediagnoosilla hauislihaksen jänneongelma, joka ei hoidu kuin levolla. Mutta hankalaa on kyllä lepuuttaa oikeaa kättä oikeakätisenä yksin asuvana tiskikoneettomana.

-että Novitan uusin lehti tulee postilaatikkoon ja postipaketti tulisi postiin.

-että huuliöljy loppuisi. Tuubi on läpinäkymätön ja mitä tuubiin näin niin piti loppua jo pari viikkoa sitten ja silti vaan tulee tuotetta edelleen.

-että kesätöistä olisi varma tieto, töitä varmasti on mutta milloin aloitan, millä osastolla ja minkälainen on ensimmäinen lista. Aina on kesätöiden suhteen se pieni pelko persiissä, että saako vapaaksi juuri ne viikonloput mitä haluaa. Siksi en ole uskaltanut vuosiin ostaa festarilippuja.

Onneksi vuosien mittaan on hieman oppinut rauhoittumaan odottelun kanssa, mutta kyllä etenkin opiskelu- ja raha-asioiden kanssa välillä meinaa mennä hermo. Parasta ehkä ruveta vaan odottamaan kevättä.

Mitäs odottelet?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie