torstai 11. lokakuuta 2018

Catrice DIY/WTF-joulukalenteriSPOILER ALERT! Kaikki sisältö näkyy

Ostin kokeeksi Catricen joulukalenterin ja jos kyseessä olisi ollut perinteinen joulukalenteri, selvittelisin sisältöä joulukuun mittaan yhdessä Lumenen kalenterin kanssa. Mutta koska kyseessä on #DIY -kalenteri, jonka sisältöä ei löytynyt mistään ennen ostamista, näette sen nyt.Hieman epäilinkin tuon DIYn merkkaavan että saan paketissa läjän tavaraa ja saan pakata ne itse. Sentään paperipussit ja tarrat pakkaamiseen tulivat matkassa. Paperipusseille löytyy kyllä muutakin käyttöä, joten ainakaan kaikki 35€ hinnasta ei mene hukkaan.


Tavarat löytyivät laatikosta sekavana läjänä hajonneen pakkauspaperin sisältä ja yhden kynsilakan korkin musta osa oli irti ja yksi huulituote oli laatikossa ilman korkkia. Kynsilakkoja tuli pakkauksesta neljä ja kyseessä ovat ICONails gel lacquer lakat, joiden yksittäishinta Kosmetik4lessillä on 2,95€


Light and shadow contouring blush tuli hölmösti kahdessa viereisessä sävyssä. Hinta 3,95€ alunperin mutta tämähän on vanha tuote, joka ilmeisesti ei myynyt ja tungettiin boksiin.
Pret-a-lumiere longlasting eyeshadow myös kahdessa sävyssä ja hintaa 3,95€


Camouflage cream tuli myös kahdessa sävyssä, wake-up ja anti-shadow. Uudet versiot maksavat 2,95e
Re-touch anti-red concealer 4,45€
Prime and fine professionl contouring palette ei enää näkynyt Kosmetik4lessin valikoimassa mutta arvioisin 3,95 hinnaksi. Sävy onneksi vaikutti ihan käytettävältä.


Double Face Brush 4,95€ En ymmärrä kaksipuoleisen harjan käyttöä kun toinen puoli on voidemaiselle ja toinen puuteriselle tuotteelle.
Lash dresser comb mascara on kampamainen ripsari jota en löytänyt enää myynnistä. Itselleni saattaa sopiakin, mutta en yhtään ihmettele, että on joutunut laatikkoon. Tod.näk kolmen euron hintaluokkaa.
Re-Touch Brightening Concealer on jo alennustuote, alkuperäinen hinta 4,45€ ja nyt alle 3€.
Huulituotteita tuli onneksi reilusti.
Liquid Lip Powder 3,95€
Lip Dresser Shine Stylo 3 kpl alennustuote 4,95 ->3,46€
Ultimate Stay Lipstick 2 kpl alennustuote 4,95 ->3,46€
Ultimate Colour Lip Colour alennustuote 3,95 -> 2,37€ 

ylhäällä kuvassa Eye Matic Matt Eyepowder, joka myöskin on alennustuote 3,95 ->2,37€

 

Huulituotteet olivat siis kaikki jotain varaston pohjalta kaiveltuja, mutta sävyt sentään olivat ihan käyttiksiä eivätkä mustia ja harmaita.


Paletin suurimpana ja arvokkaimpana tuotteena oli Professional Make Up Techniques Face Palette 12,95€. Tämä ei kyllä vakuuttanut mitenkään. Kaksi oikean puoleista tuotetta ovat voidemaisia, muut puuterisia.

Joulukalenterin arvo sinällään ylittää ostohinnan reilusti mutta kyllä tästä väkisin tuli mieleen että otetaan vaan kaikki jämät varastosta ja tungetaan pakettiin. Essencen joulukalentereissa on sentään aina edes hiukan muutettu pakkausta ja tuotteet on paketoitu kalenteriin.

Jouluun on vielä hurjasti aikaa mutta omat joulushoppailut alkavat olla paketissa. Varsinaiseksi joulukalenteriksi valitsin Lumenen kalenterin, jonka tilasin Kicksiltä heti kun se tuli myyntiin. Body Shopin ja Lushin joulutuotteita tuli jo tilattua mutta yritän käyttää vielä viimejouluiset Yves Rocherin tuotteet alta pois. Ensimmäisen levyn piparisuklaata ostin tänään kun kaupassa oli Pandan piparivalkosuklaata. Joululauluja yritän jaksaa odottaa siihen asti että Jouluradio aloittaa 5.11 mutta toki sukkien neulominen jouluksi on jo alkanut ja etenkin joulusiivous olisi hyvä tehdä tässä odotellessa pariin kertaan. Jotenkin se ajatus joulusta on paljon kivempi kuin joulu itse vaikka tänä vuonna päädyinkin pitämään joulun vapaata. (Helppoa kun ei ole työsopimustakaan)

Muita yhtä jouluhöperöitä?

3 kommenttia:

  1. Wtf-joulukalenteri.. böhhöhhöö.. päivän naurut.

    VastaaPoista
  2. Höh, jäipä vähän valju maku tästä, jos mukaan on tungettu vain "vanhaa" kamaa :(

    VastaaPoista
  3. Meillä tyttöystävä osti kalenterin, mutta koska se on DIY ja hän halusi pitää tuotteet itseltään salassa, mulle tarjoutui tilaisuus tehdä unboksaus ja kommentoida meikkejä miehen näkökulmasta. Vähän erilainen meikkijoulukalenterikommentointi löytyy siis linkin takaa :) Kiitos tästä blogista, etsisin varmaan vieläkin verkkokauppoja, joista kalenterin tuotteet myynnissä löytyisi! ´:D https://youtu.be/WT-hvE65Y2k

    VastaaPoista