Joulukuun loppuneet


Loppuvuoden pikapannutuksesta huolimatta, en saanut kaikkia tuotteita loppumaan. Käsivoide, huulirasva ja huuliöljy jäivät vielä tammikuulle.
Yves Rocherin metsäntuoksuinen vartalovoide on siis tämän joulun kausivalikoimaa ja toimi ihan hyvin. Tuoksu on tässä miedompi kuin käsisaippuassa missä huomasin sen hiukan tökkivän. Voide oli sopivan ohutta ja imeytyi nopeasti.
Ziaja Acai kiinteyttävä seerumi oli miellyttävä käyttää mutta en kyllä huomannut tämän kiinteyttävän mitään. Ziajaa ostan mielelläni lisää mutta ehkä jonkin toisen seerumin.
Dermosil Sensitive kasvovoide oli vähän tylsähkö perustuote mutta ihan toimiva sellainen ja tykkäsin pumppupullosta. Voisin ostaa joskus lisääkin mutta nyt on liikaa voiteita jemmassa.
LV kasvovesi on tuote johon palailen aina uudestaan jos mitään mullistavaa uutuutta ei ole kokeiltavana. Hyvin perustavaraa, allergiaystävällinen ja suomalainen.
Essencen huulikiilto ja puuteri tulivat tiensä päähän, puuterista on vielä toinen kappale jemmassa ja huulikiiltojakin muutama eri sävyissä odottaa tyhjentymistä.


Schwarzkopf Moisture Kick on vakkari. Tämä pullo tosin ei täysin loppunut mutta siirsin pienempään pulloon kun oli vähän hankalan kokoinen ja tykkään enemmän toisen mallisesta sumuttimesta.
NYX micellar water oli mielestäni aika perus misellivesi. Käytin lähinnä aamupuhdistukseen ja koska pullo on niin iso, ehdin jo lopussa tympiintyä.
L300 body lotion oli ohut ja nopeasti imeytyvä mutta ongelmana oli sen jättämä pinta. Koska rasvaan juuri ennen hampaidenpesua illalla, jäin lakanoihin kiinni. Voide oli siis jo imeytynyt mutta sitten kun käänsin kylkeä, jäin kiinni lakanaan.


Yves Rocher Argan & Rose oli todella jännän mutta miellyttävän tuoksuinen suihkugeeli. Voisin ostaa lisää.
Herbina Paradise Passion Body Mistin käytin vessanraikastimena. Kertoo ehkä ihan riittävästi.
Dermosil Nature Puhdistusgeeli oli ihan miellyttävä tuotteena mutta en tykännyt pakkauksesta. Etenkin loppuvaiheessa ruikki minne sattuu ja oli hankala saada tuotetta ulos. Geelit eivät yleensä ole osa puhdistusrutiiniani mutta tämä ei kuivattanut liikaa.
The Body Shop Juicy Pear suihkugeeli oli perusBodyShopia mielestäni. Kiva käyttää, tuoksui hyvältä mutta ei ainakaan näin suihkugeelinä hirvittävän vahvasti eikä omaan nenääni kovin jouluiselta.
Lush Ocean Salt on lempparikuorintani jota viitsin hinnan vuoksi ostaa vain harvoin. Käytän lähinnä säärillä ja niistä tulee tällä ihanan pehmeät.


Clas Ohlsonin Vanulaput olivat ihan ok. Ei sen kummempia sanottavia.
Colgate Max Fresh on taas jossain triplapakkauksessa tullut hammastahna. Ihan ok tämäkin.
TBS Rich Plum käsivoide yllätti. En yleensä tykkää luumusta missään mutta tämä oli ihanan pehmoinen tuoksu hyvässä käsivoiteessa.
Essence Fall back to nature- ripsiväri on ruskea versio I love extreme crazy volume- ripsarista kausipakkauksessa. En tykkää jostain syystä siitä normimustasta versiosta mutta tämä ruskea oli ihan huippu arkiripsarina, nopea ja helppo laittaa, siistit, näyttävät ripset ja pysyi paikoillaan.
Essence Sunset Dreams le-kulmakynä. Tämä oli se tummempi sävy, vaaleampi loppui aikaisemmin. Alkuun tuntui ihan liian tummalta mutta tilasin kuitenkin sitten pari lisää kun näitä vielä nettikaupasta sai. Ei varmastikaan miellyttäisi oikeasti kulmiaan laittavaa mutta tälläiselle aamun kulmasutaisijalle helppo ja nopea.
Hajuvesinäytteet Yves Rocherilta ja L´Occitanelta sekä minikoko Nina Ricciltä. Mikään näistä ei oikein omaan nenään tuntunut siltä että ostaisin lisää. Mutta eivät niin huonoja että olisivat jääneet käyttämättä. Nina Ricciä olen käyttänyt aikaisemmin isonkin pullon mutta jotenkin tuntui nyt paljon vahvemmalta ja päällekäyvemmältä vaikka muistelisin kummankin olleen EdT mutta voin toki olla väärässäkin.

Vuoden viimeiset loppuneet oli tässä. Ihan kiitettävästi olen saanut varastoja kierrätettyä, tosin heitin paljon turhia tuotteita pois nyt vuoden vaihteessa. Edelleen varastot saisivat kutistua huomattavasti kun 2020 on joka tapauksessa jossain vaiheessa muutto tästä asunnosta tiedossa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie