Voidaanko aloittaa jo viikonloppu? Karkkia siis

Apua, että voi väsyttää. Silmätkin ovat niin kuivat, että mitään ei meinaa nähdä. Ihan on jo valmis viikonloppuun kun saa nukkua niin paljon kuin haluaa. Ensin vielä uusia karkkeja.


Mielenkiintoisia uutuuksia näyttää tulevan koko ajan ja vaikka skippaankin pähkinäsuklaat niin ihan on saanut karkkia riittävästi syödä näitä maistellessa.


Kinder Maxista tuli limited edition Dark & Mild eli siis suklaakuorrutettu Kinder-täytepatukka. En tiedä oliko makuero todella siinä, että kuori oli tummaa suklaata vai siinä, että palat eivät totuttuun tapaan sulaneet suussa mutta tämä ei ollut yhtä koukuttava kuin tavallinen Kinder Maxi. Hyvää toki, eikä niin ylimakean tuntuinen.


Pandan Choko & Lakrits Salty Caramel on salty caramel maitosuklaalla kuorrutettua salmiakkilakritsia. Näin siis Pandan nettisivun mukaan. Paketissa lukee että salty caramel valkosuklaalla kuorrutettua lakritsia. Itse luulin, että pallerossa on laku+suklaa+salty caramel-kuori, koska jokin rapea pinta tässä oli. Näytti ihan siltä että olisi laku+suklaa+jokin jauhe niin kuin joissain lakusuklaapalleroissa. Eli en nyt lopulta tiedä yhtään mitä oli muuta kuin hyvää.



Viimeisimpänä Panda Salty Roasted Corn- suklaalevy eli  maitosuklaata suolaisella rapealla maissirouheella. Nannaa, kerrankin suola maistuu kunnolla. Tykkäsin todella paljon. Suklaa ja maissi toimivat hyvin yhteen.

Oliko tuttuja uutuuksia?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie