Loppuvuoden pikapannutus


Tiedättekö kun kuvittelet tuotteen loppuvan kivasti marraskuun aikana ja älyät sitten, että tämähän ei lopu millään. Silti haluaisi saada tuotteet loppumaan tämän vuoden aikana. Joten muutaman purkin kanssa tehdään joulukuussa tehotyötä.


Yves Rocherin metsäntuoksuinen vartalovoide on ihan uusi, mutta haluan saada edes yhden joulutuotteen loppumaan joulukuussa. 200ml vartalovoidetta ei pitäisi olla ongelma kuukauteen.
Ziaja Acai kiinteyttävä seerumi alkaa olla hiukan ohut talvi-ilmoille ja saisi loppua. Tätä on noin neljännes ja tämä on tarkoitettu sekä kasvoille, että kaulalle eli jos muistaisi kaulankin niin tämä loppuisi nopeammin.
Dermosil Sensitive kasvovoide on vähän ohut yövoiteeksi mutta liian paksu meikin alle. Eli saisi tämäkin loppua nyt ennen kovia pakkasia. Toki eihän sitä taas joulukuusta tiedä millaisen pakkasen se heittää.


LV kasvovesi ja The Body Shopin mansikkakäsivoide onkin jo viivoiteltu kun olen yrittänyt laskeskella milloin ne loppuvat. Kummallista touhua; tiedän. 


Essencen huulikiilto on tyhjentynyt ihmeen hitaasti. Kaikki tekstit kyllä hävisivät jo. Samoin Carmexin purkki ja Essencen huuliöljy eivät tunnu loppuvan koskaan. Loppukaa nyt ihmeessä. Essencen puuteri oli jo tammikuussa alkaneeseen isoon pannuprojektiin mutta siinä se vaan edelleen on. Paljon ohentuneena mutta edelleen siinä.

Katsotaan sitten joulukuun loppuneissa onnistuinko tavoitteessa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie