Vuoden ensimmäiset karkkimaistelut


Kauden vaihtuminen joulusta harmaaseen normitalveen tietää taas karkkiuutuuksia. Oletteko muuten huomanneet että myynnissä on jo runebergin torttuja ja laskiasipullia, ensi viikolla varmaan jo pääsiäismunia. Mutta maistellaan ensin säähän sopivat harmaat karkit.


Salmiakkisekoitus Aakkoset sisältää Marja-Sirkus Aakkosia, Original Salmiakki Aakkosia ja Salmiakki Aakkosia. Noiden kaksien salmiakkien ero on siinä että originalit ovat ohuempia ja kovempia ja enemmän niiden alkuperäisten 90-luvun aakkosten oloinen. Marja-sirkukset ovat harmaan mustia karkkeja, jotka maha täynnä eivät maistuneet mutta nyt kun kirjoittaessa popsin tyhjään mahaan niin ihan ok ovat. Salli ei tykännyt näistä yhtään. Mutta pysyn siis normi sirkusaakkosissa.


Pandan Lakupala Suklaa koukutti. En tykkää ihmeemmin Pandan lakusta suklaatäytteisenä mutta suklaakuorrutettuna ovat namia. Ulkonäkö ei tosin näissä ole kaunein mahdollinen kun suklaa ei asetu nätisti perinteisen Pandan lakumallin päälle. 


Aakkoset original Salmiakki sisältää vain niitä ysäriaakkosia eli noita kovempia ja litteämpiä. Olen salmiakin suhten todella nirso ja nämä jäivät nyt sekä koostumukseltaan, että maultaan valjuiksi. Takertuvat kyllä hampaisiin mutta eivät ole riittävän sitkeitä ja maku on salmiakkinen mutta ei riittävästi.

Eli näistä kolmesta Panda vei selvästi voiton.

Oletteko jo maistaneet näitä uutuuksia? Mitä haluaisitte maisteltavan seuraavaksi?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie