Kallis perjantain suklaapatukka

Viime viikolla oli jotenkin harvinaisen tuskaisen pitkä työviikko (ei siis töissä töissä, mutta harjoittelussa, gradun kirjoituksessa ja muissa opiskeluhommissa), johtuen ainakin osin koko viikon kiusanneesta päänsärystä ja elohiirestä oikeassa silmässä. Perjantaina olin vielä harjoittelun jälkeen menossa hallituksen vaihtoon kaverin luo ja väsyneenä mieli teki suklaata vaikka tiesin olevani menossa syömään. Tiedättekin varmaan, että koskaan ei pitäisi mennä kauppaan nälkäisenä ja väsyneenä, koska mielitekojen vastustaminen vaikeutuu ja ylimääräisiä ostoksia tarttuu mukaan helpommin.


Minun perjantainen suklaapatukkani näytti sitten tältä. Kyseessä on Suomessa suunniteltu ja Intiassa tehty Lumin Sohvi Large Clutch Black- laukku. Laukku on kasvisparkittua vuohennahkaa. Nahkalaukuista ja muutoinkin nahkatuotteista ollaan montaa mieltä ja itsekin tiedostan niiden ongelmat niin eläinten, ihmisten kuin ympäristönkin kannalta. Olen kuitenkin sekasyöjä ja tuntuisi jopa hölmöltä syödä lihaa mutta olla kokonaan käyttämättä nahkaa sillä nahkatuotteet kestävät usein hyvin käytettynä paljon kauemmin kuin keinokuituiset vastaavat. Yritän kuitenkin olla tiedostavampi ostamani nahkan kanssa ja suosia kasvisparkittua nahkaa yrityksiltä jotka lupaavat huolehtia myös työntekijöiden turvallisuudesta, työoloista ja toimeentulosta.


Kahvallinen läppä on kiinni magneeteilla ja läpän alta paljastuu yksi tasku. Myös kahvojen välissä on magneetti. Sisävuori on kirkkaan sininen ja laukku on suljettavissa vetoketjulla. Sisällä on myös vetoketjullinen tasku. Ostaessa laukun sisältä löytyivät myös hihna eli laukun saa olalle tai crossbodyksi ja säilytyspussi joka on ihan valtavan iso.
 


Täysin auottuna laukku on n. 30x30cm. Mallista johtuen tähän saa joko enemmän tai vähemmän tavaraa, riippuen kuinka sitä kuljettaa. Laukun alkuperäinen hinta on 229€ mutta Sokoksella oli viimeiset kappaleet 40% alennuksella.


Lähtiessäni Kuopion Sokokselta laukun kanssa, se piippasi hälytysportilla ja jäin odottelemaan siihen hetkeksi, mutta kun ketään ei näyttänyt tulevan ja viereinen portti päästi piippaamatta, jatkoin matkaani. Sitten illalla kun viimein olin menossa ostamaan sitä suklaata Sokoksen S-marketista, portti piippasi uudestaan. Laukkuun oli jäänyt hälytin ja sain vielä pahoitteluksi kahvilipun.

Kuvien ottaminen oli taas vaikeaa, koska tulevan kirpparipöydän vuoksi lähes kaikki vaakapinnat ovat kirpparitavaran peitossa ja sängyllä on neule kuivumassa retkipatjaan nupitettuna. Mutta ihana on saada tavaraa kirpparille. Nyt on menossa hirveä tavaranvähennyskausi ja tämä laukku onkin ainoa mitä olen tuolla ALEssa käynyt pyörimässä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie